יש לכן בן שנה וחצי- שנתיים?

• הוסף לסימניות
נורמלי מאד,מזדהה+
הבן שלי הגדול היה ככה, אבל עכשיו כשהוא בן 3+ הרבה יותר רגוע ומיושב.
הבן הקטן בן שנה ושמונה ...מחכה שיעבור לו:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GTV;1356079:
השאלה שלי, אם יש פה משהי שמכירה תופעה של ילד שלא מוכן לישון!

וזה מתיש! אחרי יום ארוך, את רוצה קצת שלווה ושקט, ואין!!!

איך מכבים לו את המנוע?

אני נזכרת בביתי (היום בת 10) מגיל 0 היא לא הייתה ישנה יותר משיתין נישמין :eek:
הגענו למסקנה שהיא נולדה עם סוללה כפולה ;) הייתה בתקופתו פרסומת של סוללות 'דורסל' אין סוללה חזקה יותר! עד היום זה הסלוגן שלה כשכולם נשפכים והיא נשארת רעננה אני אומרת לה חני (בדוי), אין סוללה חזקה יותר!
תכל'ס אני מקנאה בה! הלוואי שהייתה לי חצי מהסוללה שלה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1356117:
לפעמים חוסר ברזל, גורם לקושי בהרדמות.

מעניין לשמוע, הייתי בטוחה שזה קשור רק לחוסר תאבון.

• הוסף לסימניות
לי יש שתים כאלו.בטווח גילאי שנה וחצי ושנתיים וחצי.
אם זה מנחם אותך.

אני משתדלת שכל המוקדים הבעיתיים יהיו מחוץ להשג ידן.

זה עדין לא עזר לי אתמול כשרצתי לנקות את השלולית שהגדולה יותר יצרה בשרותים היא ניצלה את ההזדמנות, טיפסה בערום חלקי על השולחן במטבח שהיה מלא בארוחת הערב וצעקה שהיא לא יודעת איך לרדת משם כי היא לא רוצה לדרוך על הלכלוך שהקטנה יותר זרקה דקה קודם על הרצפה..

• הוסף לסימניות
אצלי, איך שהמנקה מסיימת לנקות את החלומות, הם נהנים ללקק אותם היטב....

לשפוך את כל הצעצועים שמסודרים כרגע

לשפוך מים על השולחן ועוד מים ועוד מים.

למשוך לאחותם הקטנה בתלתלים.

לקרוע את כל דפי הספרים

לצייר על כל מה שבר ציור (כולל משקופים, קירות, מיטות, ספרים, צעצועים) למרות כל צעקותי שמציירים רק על דפים.

עוד?

• הוסף לסימניות
איך מגיעים אליהם מים או צבעים?

עדיף שלא יציירו בכלל מאשר שישחיתו את הרכוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה