דרוש מידע יש לכן פלא' יאנג כשר? אשמח לעזרתכם---

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח לדעת אם ניתן להכניס קבצים כמו תמונות וקבצי שמע לפלא' כשר אורגינל.
אם כן, כיצד?:unsure:

תודה רבה!(y)

• הוסף לסימניות
UPPPPP
פליזזזז

• הוסף לסימניות
אין גם אפשרות להחליף תמונת מסך??

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס אנשי קשר עם תמונה וגם צלילים
דרך כרטיס

• הוסף לסימניות
ביאנג כשר אין אפשרות להכנסת כרטיס מיקרו
אין אפשרות להעברת קבצים בבלוטוס
או בכל דרך שהיא....

• הוסף לסימניות
אם יש לך חריץ לכרטיס זיכרון,
יש אפשרות להכניס שירים וצלצולים.
יוצרים תיקייה בכרטיס בשם AUDIO, ובתוכה תיקיה בשם Ringtones
ובתוכה שמים את השירים.
זה אמור לעבוד דווקא ביאנג הממש כשר.......
אם זה לא עובד, אפשר לנסות לשנות את האותיות באנגלית לקטנות או גדולות
כמו: Audio או audio או RINGTONES או ringtones.....
בקיצור, לשחק קצת עם המילים, כי זה אמור לעבוד.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
ביאנג כשר אין אפשרות להכנסת כרטיס מיקרו
אין אפשרות להעברת קבצים בבלוטוס
או בכל דרך שהיא....
בכל היאנגים הכשרים שראיתי - יש אפשרות להכניס כרטיס מיקרו

• הוסף לסימניות
בכל היאנגים הכשרים שראיתי - יש אפשרות להכניס כרטיס מיקרו
אז אני בכל היאנגים הכשרים שראיתי, ואני מתכוונת לאלה שיש להם בתמונת מסך את הלוגו של ועדת הרבנים, אין אפשרות להכניס כרטיס (אולי יש חריץ אבל זה לא קולט את הכרטיס) או להכניס קבצים כל שהם.
אני ניסתי פעם לחבר את הטלפון למחשב ולהעביר קבצים, וזה הראה לי שהקבצים נמצאים בטלפון בתקיה מסוימת וכשנכנסתי לתיקיה דרך הטלפון- זה לא הציג את הקבצים...

• הוסף לסימניות
אז אני בכל היאנגים הכשרים שראיתי, ואני מתכוונת לאלה שיש להם בתמונת מסך את הלוגו של ועדת הרבנים, אין אפשרות להכניס כרטיס (אולי יש חריץ אבל זה לא קולט את הכרטיס) או להכניס קבצים כל שהם.
אני ניסתי פעם לחבר את הטלפון למחשב ולהעביר קבצים, וזה הראה לי שהקבצים נמצאים בטלפון בתקיה מסוימת וכשנכנסתי לתיקיה דרך הטלפון- זה לא הציג את הקבצים...
ניסית את זה?
יוצרים תיקייה בכרטיס בשם AUDIO, ובתוכה תיקיה בשם Ringtones

• הוסף לסימניות
ניסית את זה?
כן.
הרעיון הוא שהפלאפון חושב שזה צלצולים. (ככה משהו הסביר לי בזמנו...) אני לא הצלחתי לעבוד עליו. אולי לך זה יצליח....
ומכירה משהי שיש לה פלאפון כשר אחר, לא זוכרת את שמו (אם זה חשוב- אוכל לברר) והיא יכולה להכניס שירים לתקייה של הצלצולים בפלאפון וככה יש לה שירים בפאלפון. היא יכולה לשמוע אותם בצורה מאאאאד לא נוחה.
מי שרוצה פלאפון מקשים שהוא יכול להכניס תמונות, שירים וכל דבר אחר- זה רק תומך. אפילו אפשר לעשות חותמת של כשר על הפלאפון לצורך הענין... בנתיים לא שמעתי על פתרון אחר, והאמת היא שדיי חרשתי את הנושא....

• הוסף לסימניות
ניסית את זה?
אני לא..... יש לי יאנג עם נגן....
אבל יש לי 2 חברות שעשו את זה עם יאנג כשר לגמרי
וזה עבד אחלה.
זה כאילו מכניס את הקבצים שאת מכניסה לתוך התיקיות המקוריות של הפלאפון.
וככה כשאת פותחת את הצלצולים - מגיעים גםהקבצים שהכנסת.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
כן.
הרעיון הוא שהפלאפון חושב שזה צלצולים. (ככה משהו הסביר לי בזמנו...) אני לא הצלחתי לעבוד עליו. אולי לך זה יצליח....
ומכירה משהי שיש לה פלאפון כשר אחר, לא זוכרת את שמו (אם זה חשוב- אוכל לברר) והיא יכולה להכניס שירים לתקייה של הצלצולים בפלאפון וככה יש לה שירים בפאלפון. היא יכולה לשמוע אותם בצורה מאאאאד לא נוחה.
מי שרוצה פלאפון מקשים שהוא יכול להכניס תמונות, שירים וכל דבר אחר- זה רק תומך. אפילו אפשר לעשות חותמת של כשר על הפלאפון לצורך הענין... בנתיים לא שמעתי על פתרון אחר, והאמת היא שדיי חרשתי את הנושא....
לא סתם שאלתי. את רשמת את זה למעלה.
אין אפשרות להכניס כרטיס (אולי יש חריץ אבל זה לא קולט את הכרטיס) או להכניס קבצים כל שהם.
לא מובן אם הצלחת או לא.

בכל מקרה לפותחת האשכול זה יכול לעזור

• הוסף לסימניות
את רשמת את זה למעלה.
אני רשמתי שניסיתי, במחשב זה הציג לי את הקבצים שהכנסתי אבל בפלאפון- זה לא הציג. זה מדובר בפאלפון יאנג.
לחברה שלי יש Q lix והיא הצליחה להכניס את זה לתיקיה של הצלצולים. ולעומת זאת אני עכשיו נזכרת שאח שלי ניסה את מה שחברה שלי עשתה בפלאפון אחר והוא לא הצליח. זה תלוי בסוג הפלאפון.
יאנג לא עבד לי. יש כאלה שאומרים שכן עבד להם. לא יודעת...
Q lix- עבד.
מאקס כושר- לא עבד.
עכשיו הבנת?
לא מובן אם הצלחת או לא.
לא הצלחתי. יש חריץ להכניס כרטיס אבל הפלאפון לא קולט את הכרטיס.

מקווה שהייתי מספיק ברורה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה