יש לכן רעיונות או הדרכה להכנת תחפושת ליצן?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני אשמח לעזרה מכל היצירתיות פה,
מעוניינת להכין לילדים (גיל שנתיים וחצי שנה) תחפושת ליצן.
שיהיה להם נוח הכי שאפשר וגם הכי מגניב שאפשר.
לא אוהבת את הליצנים הקנויים, הם מדי פושטים.
אשמח לרעיונות או הדרכה - וגם איך עושים איפור של ליצן?
ממש תודה
פורים שמח!!!

• הוסף לסימניות
מצרפת לך תמונות של הילדים שלי להשראה

קבצים מצורפים

• IMG_3203.JPG
    IMG_3203.JPG
    2.2 MB · צפיות: 398
  • IMG_3214.JPG
    IMG_3214.JPG
    1.5 MB · צפיות: 468
  • הוסף לסימניות
תכננתי לקחת מכנסיים צהובות שקניתי פעם, להוסיף פונפונים/עיגולים/ צבעוניים
חולצה אדומה קצת גדולה- להוסיף מילוי אקרילן בשביל כרס, ושלייקס
פאה צבעונית

נראה מה יצא בסוף

• הוסף לסימניות
אני צבעתי גרביונים לבנים בפסים של אקריליק
וואו באתי לשאול מאיפה המכנסיים המגניבות האלו, מהמם.

יש למישהי רעיון איפה יהיו לי טייצים מצחיקים בצבעים שוברי שגרה?
ואת הפאה תלתלים יש בחניות של התחפושות?

• הוסף לסימניות
זה באמת סיפור הזוי איתם...
צבעתי אותם בלילה, והשארתי ליבוש על השולחן.
בבוקר הכוכב הקטן תפס את האקריליק האדום, טבל בו מכחול והסתובב בכל רחבי הבית......
הוילון, הספה, השולחן, התחפושת, הכל ספג מנה נדיבה של צבע..........................................

• הוסף לסימניות
בשביל גיל חצי שנה שעוד לא עומד אתאר מה שעשיתי למידה NB... (התינוקת החדשה היתה חייבת להיות תואמת לאחים :giggle:)
עיגולי בד ממולאים באורלון תפורים ביד בהיקף לכיווץ וסגירה, וגם פפיון ממלבן בד כפול ממולא, באמצע סרט קשור שיתן את הצורה. תפרתי באזור התיקתקים של האוברול.
כובע ליצן קטנטן ממשולשי בד גם ממולא באורלון, חיברתי לזה כמה שערות מפיאה צבעונית, עומד על הראש עם סרט גומי צהוב של סרטי תינוקות.
חצאית מכמה סרטי סטן ברוחבים שונים אחד על השני, תפורים למעלה לסרט גומי רחב.

IMG_0832.JPG

• הוסף לסימניות
אין לי אותם...
זה לא היה עמיד בכביסה אחרי פורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה