כללי יש ללוגו הזה סיכוי?

• הוסף לסימניות
תופרת.png
אהבתי את הרעיון. מה דעתכם - איך אני יכולה לגרום לו להיות יותר קריא? האם שווה להשקיע בו? או ללכת על כיוון שונה - כלומר זה לא נראה טוב. (אהבתי את מספר 2 אבל זה נראה א' ב' ולא - H ו- Z, שלזה התכוונתי.)
ותודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
חשיבה מקורית!
עבודה לא פשוטה להכניס את השם בסליל....
אך לדעתי חבל לאלץ את האותיות להיכנס לסליל בפרט שזה פוגע בקריאות ומעמיס על האייקון.
תנסי לפשט ולזקק את הלוגו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חשיבה מקורית!
אך לדעתי חבל לאלץ את האותיות להיכנס לסליל בפרט שזה פוגע בקריאות ומעמיס על האייקון.

בהצלחה!
מצטרף

• הוסף לסימניות
חשיבה מקורית!

בהצלחה!
כך גם אני חושבת, לא שמתי לב בהתחלה שאמורים לראות אותיות באייקון אולי כי שמת אותיות באנגלית בזמן שהשם כתוב בעברית, האירו של האייקון יצירתי וחמוד תראי איך לפשט אותו
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'רעיון
למרות שבמבט ראשון לא הבנתי ת'רעיון בסליל
ובאמת לא הבנתי למה החוט כל כך לא ברור
אחרי שקראתי את מה שבת שבע כתבה חיפשתי את השם בפנים ומצאתי
דווקא הרעיון ממש חזק הייתי מנסה לחשוב על כיוון כל שהו שזה יבלוט יותר
בהצלחות!!!!

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה!! - ארד מהרעיון. ;)

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'רעיון
למרות שבמבט ראשון לא הבנתי ת'רעיון בסליל
ובאמת לא הבנתי למה החוט כל כך לא ברור
אחרי שקראתי את מה שבת שבע כתבה חיפשתי את השם בפנים ומצאתי
דווקא הרעיון ממש חזק הייתי מנסה לחשוב על כיוון כל שהו שזה יבלוט יותר
בהצלחות!!!!
מצטרפת

• הוסף לסימניות
..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דווקא לא הייתי ממהרת לרדת מהרעיון זה יכול להיות מיוחד במינו! ומגניב.
נסי לפשט את זה קצת יותר.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כולם דיברו על הלוגו,
אך מה לגבי הפונט לא כדאי להחליפו?
משהו שם צפוף נורא, במיוחד בסלוגן.

• הוסף לסימניות
בעיני, הלוגו גאון.- רק שדורש עוד שיוף טוב, רק קחי לתשומת לבך שלפעמים גם אחרי ליטוש- לא מצליחים להגיע למקסימום וצריך גם שם לפעמים לרדת מהרעיון.

בתחילה זה היה נראה לי כמו 'תך' תפירה

• הוסף לסימניות
תכל'ס?

• הוסף לסימניות
כעת זה נראה סליל תפירה? תודה על העזרה.
הניה.png

• הוסף לסימניות
אני רואה את ההודעה וקורא את מגוון התגובות השונות, ועדיין לא מבין מדוע שינית את הלוגו הראשון שהבאת שמבחינתי היה מעולה. לא כל דבר בלוגו צריך להבין ממבט ראשון, שני ואפילו לא שלישי. הרעיון מחובר למהות העיסוק וזה העיקר. אפשר לראות שלל לוגואים מרחבי העולם שצריך באמת להתאמץ כדי לראות את השם של החברה טמון בלוגו.

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון מצוין!
אמנם במבט ראשון רואים רק סליל
מבט שני לא מבינים למה הסליל לא "מסתלסל"
מבט שלישי יורד האסימון...
זה מה שגורם ללקוח להתחבר ללוגו.

וכשאני כותבת את זה אני נזכרת שיש לי אסמכתא לנ"ל
הנה הציטוט מתוך הספר של חיים בניסטי:
"רעיון יצירתי טומן בחובו איזשהו פאנץ'/ טריק/ אופן חשיבה שלוקח לנו זמן מה להבין, וכשנופל לנו האסימון ואנחנו מבינים למה התכוון המשורר- מציף אותנו רגש של הנאה על היותינו חכמים שהצלחנו לפצח את החידה"

את הפונט אפשר להחליף.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהראשון מעולה
ודווקא ראיתי מיד את האותיות בסליל

• הוסף לסימניות
חותמת לוגו.jpg
עדיף אם הפונט הזה? - ושוב תודה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה