בקשה יש למישהו את הספר זוזו להשאיל לי בביתר?

• הוסף לסימניות
זוזוז, של יעל רועי.
לו יצטייר, נגיד, שיש למישהו את הספר,
ואם בציור הנהדר שלי המישהו הזה כבר גמר לקרוא אותו,
ונגיד גם שאין עוד מישהוהים שמעוניינים לקרוא אותו אחריו,
ואם החלום שלי כל כך מושלם - אז אולי נגיד המישהו הזה גר ממש בבניין מולי, ככה איפשהו במעזריטש למעלה, זה יהיה הכי טוב. חלומי ממש.
אבל האמת בשביל זוזוז אני אזוז גם לרחבי העיר. עד קילומטר, כמובן. אז העיקר רק שיהיה הספר ותהיה נכונות להשאיל אותו.
יש?

• הוסף לסימניות
אני מירושלים אם עוזר לך...
אבל באמת שווה לך להשיג אותו!!
תודה! אבל לא, לא עוזר לי :( (איפה הם הימים ההם שירושלים הייתה בהישג יד?)
אין דבר, נאלץ לחכות שיגמר הסגר ולקנות אותו כדרך אנשים מהוגנים מהיישוב.

@מ. י. פרצמן , אני כבר תכף כותבת עליו בקורת עם מלא רמזים
הידד! שלחי לי לינק כשזה קיים...

• הוסף לסימניות
הנה לך

• הוסף לסימניות
@3333ציפי הביקורות שלך מדהימות, אבל האחרונה קוטלת מביוחד
הפעם הביקורת יותר טובה מהספר המון, ומולהב
השארת אותי עם פה פעור, מתגלגל מצחוק,
(וקראתי את הספר, בלעתי אותו יותר נכון , לא עזבתי מהיד .....)

בגללך התחלתי לתהות האם בטוח שיעל רועי חרדית....

• הוסף לסימניות
אם למישהו מבני ברק יש את הספר אני אשמח!
0542661 שטרודל ג'ימיל

• הוסף לסימניות
גרה בירושלים בבר אילן וממש אשמח לקבל אותו!!!
משהי יכולה?
תמי, כשתגמרי תעבירי לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה