רחל כהן 052
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תודה!
משיטוטים פה בפורום הוא מוכר מאד אבל אפחד לא העלה שם כלום....כנראה שיר לא מוכר...
הלוואי והייתי יודעת זה היה מקל מעלי את החיפושים...איזו נוסטלגיה
זוכרת את זה מהגן, אבל לאן זה שייך? מי שרים שם?
כנ"להאמת זוכרת שלמדנו את זה וזה היה בשכפול בכיתה א', לא זוכרת ששמעתי מקלטת
את המילים אני יודעת בעל פהגם אני זוכרת מילדות. אולי בתיה...
משהוא כזה:
התפילה מתנה נהדרת
לכל יהודי נתנה כשי
זו מתנה שאותנו לה' מחברת
?!?!?
כל יהודי מרגיש אותו אם יש בלב אמונה
(נראה לי מנגינת "השומר שבת")
אם כבר מדייקים -את המילים אני יודעת בעל פה
התפילה מתנה נהדרת
לכל יהודי נתנה כשי
זו מתנה שתמיד רק עוזרת
אושר וטוב מביאה עד בלי די
כנגד הרבה מתנות היא שקולה
מלב יהודי פורצת עולה
גם שער שמים נפתח בשבילה
כל זמן שהלב מבקש
על מה שעוד אין, על מה שכבר יש
אפשר לבקש מריבון עולמים
אפשר לדבר עם יושב מרומים
אף פעם יהודי לא לבד
יכול הוא לקרוא "שמע" ו"אחד"
מתנת התפילה אותו מלווה
תמיד היא טובה, תמיד ערבה
איזו קלטת?יש לנו את זה בקלטת אין לי איך להעביר...
אבל שיר חמוד מאוד
לא זוכרתאיזו קלטת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים