עזרה יש למישהו גליונות קראט מהחודשים האחרונים? אני צריכה משם מתכון מסויים בדחיפות תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי יש מר"ה

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים יש ביקווטים ועוגיות תתמקדי באיזה חודש בערך...

• הוסף לסימניות
את יודעת להגיד איזה מתכון? כי אני שומרת משם לפעמים....
מהמדור של מסביב לעולם, של עוגיות או ביסקויטים משהו כזה

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים יש ביקווטים ועוגיות תתמקדי באיזה חודש בערך...
יצא לך לבדוק אולי?
במדור של מסביב לעולם

(סליחה ממש שאני מנדנדת, זה לא לצורך חשוב)
תודה תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תאמת... ששחכתי... אני אשתדל היום בעז"ה.
אבל אשמח שתכווני אותי פחות או יותר איזה חודש, כי עוגיות יש המון...
אם אני לא טועה שבט אדר
ונראה לי יש בהן שקדים
תודה רבה רבה
זה חסד עצום!

• הוסף לסימניות
בעז"ה

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה שבט אדר
ונראה לי יש בהן שקדים
תודה רבה רבה
זה חסד עצום!
צר לי אבל לא מוצאת...
ישבתי ביום חמישי ועשיתי ערימה יפה ולא מצאתי כאלה עוגיות.
אולי בכל זאת תנסי לשחזר באיזה חודש בדיוק?

• הוסף לסימניות
@mirih
אני גם מחפשת מתכון - עוגת אלפחורס, התפרסם בערך באזור חנוכה השנה,
אשמח אם תוכלי לחפש לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה