התייעצות יש למישהו הכרות עם אחד מהמגהצים האלו? מחפשת המלצות.

• הוסף לסימניות
עהח.jpg
עהח.jpg

• הוסף לסימניות
למה הלכת על תפאל? מורפי ריצ'ארד הכי מומלץ, מנסיון.

• הוסף לסימניות
למה הלכת על תפאל? מורפי ריצ'ארד הכי מומלץ, מנסיון.

מסכימה
קנינו ממש עכשיו מגהץ טפאל שכבר הגיע תקול
המוכר אמר שהיום אין מה לקנות את הטפאל הזולים (פחות מ 800) כי הם סינים
מרוצה מאוד מהמורפי ריצארד

• הוסף לסימניות
דווקא היה לי עד עכשיו מורפי ולא הייתי מאד מרוצה.
ובכל מקרה התקציב שלי הוא סביב 600 ש"ח.
לא ראיתי מורפי במחיר הזה.

• הוסף לסימניות
לא מסכימה עם הנאמר.
היה לי מורפי.
ועכשיו אני עם טפאל.
אין להשוות!!!
טפאל הרבה יותר חזק, הרבה יותר קל. מגהץ בוויש אחד.

• הוסף לסימניות
גם לי וגם לאמא שלי היה מורפי, תוך שנתיים התחילו בעיות שלא נגמרו,
אחרי 6 שנים העפתי אותו.

• הוסף לסימניות
לנו יש רק את טפאל כמה שנים טובות לאחרונה שנשבר קנינו את הטפאל המופיע בשורה למטה באמצע
מרוצים ממש!

• הוסף לסימניות
יש לי את האמצעי
נחמד
לא דפוק
אבל לא מידי מקצועי.
לפעמים אני ממש נלחמת עם הקמטים..
והוא ככה מאז שיש לי אותו...

• הוסף לסימניות
מגהצים של טפאל הם מעולים אבל לא מתאימים למים של ישראל
מי שמשתמש במים עם אבנית, עדיף שיקנה חברה אחרת.
יש לי מגהץ טפאל כבר כמה שנים ואני מקפידה להשתמש רק במים מסוננים מאבנית. עובד מצוין!

• הוסף לסימניות
אם אתם מוגבלים בתקציב, אז וותרו על מילוי רציף, ועל גלילה אוטומטית של הכבל, אלו פינוקים מאד נחמדים אבל לא משפיעים על הבגד המגוהץ.
בטווח המחירים שלכם חפשו את המגהץ בעל עוצמת קיטור הכי גבוהה ולחץ מים הכי גבוה (מה שנקרא בר).
מצטרפת להמלצה על טפאל, הרולס רויס של המגהצים לדעתי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הימני הוא באמת סיני אבל יש בו משהו שאין בהרבה מגהצים שיש לו מסנן אבנית בתוך המיכל של המים וזה מעלה גדולה המסנן הוא כמו בריטה
האמצעי הוא מצוין אבל אין לו מיכל נשלף
והשמאלי לדעתי לא שוה הרבה

• הוסף לסימניות
יש לי את האמצעי כמעט חמש שנים
מתפקד כמו חדש!
מרוצה מאד!

• הוסף לסימניות
מים מהברז לא מומלץ בכלל במגהצי טפאל
הלך לנו מגהץ בגלל זה
יש חומר שמוכרים אותו ומדללים אותו עם מים מהברז והוא שומר שלא יצטבר אבנית.
מומלץ ממש!

• הוסף לסימניות
רק לא לקחת דגם שהמגהץ בוחר בעצמו את רמת החום... לנו יש כזה אני לא יודע מה מספר הדגם, ומאז שקנינו אותו הוא נכבה באמצע העבודה ואין מה לעשות זה בעיה בבקר החום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה