התייעצות יש למישהו הכרות עם אחד מהמגהצים האלו? מחפשת המלצות.

• הוסף לסימניות
רק לא לקחת דגם שהמגהץ בוחר בעצמו את רמת החום... לנו יש כזה אני לא יודע מה מספר הדגם, ומאז שקנינו אותו הוא נכבה באמצע העבודה ואין מה לעשות זה בעיה בבקר החום...
יש הרבה מאד דגמים כאלה
וגם קשה לנקות אותו מאבנית אם אין לו ווסת לחום

• הוסף לסימניות
יש לי את האמצעי מרוצה ממנו מאוד מאוד
יותר משנתיים בשימוש
משתמשת במים מהברז
עלה במבצע 650

• הוסף לסימניות
ואני מהאמצעי לא מרוצה
לא מצליחה לנקות מאבנית
מידי פעם מלכלך את הבגדים בשפריצים חומים דוחים שמצריכים כיבוס מחדש

• הוסף לסימניות
איך שאני הבנתי טפאל עברו ליצר בסין ב 3 שנים האחרונות
ככה שניסיון של 5 שנים לא אומר כלום
כי המגהץ נראה אותו דבר - אבל שונה מאוד מאוד...

• הוסף לסימניות
גם לי יש את האמצעי..
מעולה++++
כנראה שכולם תרמו לעזר מציון שנה שעברה.. :p

• חחח
Reactions: T.S
  • הוסף לסימניות
יש לי את האמצעי כבר עשור ב"ה! נהנית ממנו מאוד ומשתמשת די הרבה....
מגהץ ממש מעולה! הכל ישר כמו סרגל!

• הוסף לסימניות
לפני תקופה חיפשתי את הדגם האמצעי, בכמה מקומות ואמרו לי שכבר אין להשיג...
אז תבדקו קודם כל אם הוא קיים.

• הוסף לסימניות
חשוב להשקיע על המגהצים עם התופסן למעלה שתופס את המגהץ כשהוא על הכן שלו,
במיוחד בבית עם ילדים, לי יש בלי התופסן, והיה לנו סיפור מצער של כויה לילדה שנתקלה בחוט של המגהץ והוא פשוט עף לה על הרגל...,

• הוסף לסימניות
למה
הימני הוא באמת סיני אבל יש בו משהו שאין בהרבה מגהצים שיש לו מסנן אבנית בתוך המיכל של המים וזה מעלה גדולה המסנן הוא כמו בריטה
האמצעי הוא מצוין אבל אין לו מיכל נשלף
והשמאלי לדעתי לא שוה הרבה
השמאלי לא שווה?
דווקא המליצו לי עליו.
אומרת מהכרות אישית?

• הוסף לסימניות
לא קראתי מה נאמר פה
אנחנו קנינו השבוע מגהץ של בראון
לאחר שנים שהיה לי רק טפאל כולם מחנויות עד טכנאים ממליצים כיום לא לקנות טפאל אלא בראון ואפילו דגמים ישנים יותר
באמת תמיד המליצו על טפאל ותכלס היינו צריכים המון תיקונים
קנינו בראון ועוד שילמנו רק 380 ש"ח בגלל שיש לנו כרטיס פלייקארד וזה עם נקודות
1603836219656.png

• הוסף לסימניות
למה

השמאלי לא שווה?
דווקא המליצו לי עליו.
אומרת מהכרות אישית?
יש לי את המגהץ הזה מהקישור
זה אותו מגהץ ממש רק בלי מה שתופס את המגהץ מלמעלה
ונדפק לו החיישן של האבנית והוא היתעקש כל הזמן שיש לו אבנית והוא לא עבד וזה היה באחריות אז החליפו לי את החיישן ועכשיו זה קרה עוד פעם אבל עכשיו הוא עובד ורק המנורה של האבנית נדלקת כל הזמן
אבל בסה"כ הוא עובד טוב וגם די חזק
ויש בו עוד חיסרון שהתחתית שלו היא עשויה מחומר שצובר לכלוך שחור וזה מלכלך את הבגדים
המגהצים היותר יקרים התחתית שלהם עשויה מחומר אחר שפחות צובר לכלוך ומתנקה יותר בקלות
אבל בכל אופן אפשר לנקות את זה עם ספוג הפלא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה