התייעצות יש למישהו כאן ספת בד? היא מתלכלכת?

• הוסף לסימניות
יש לי ספה קטיפה שחורה
מתמלאת באבק במהירות ממש
אבל הכל מתנקה רק שיעבוד לאבק..

• הוסף לסימניות
לנו יש ספה של איטלסופה עור אמיתי, יצא לנו יותר זול מספת בד בחנויות אחרות
יש בדי סיטי חנות עודפים שלהם
שלנו עלתה 3000 במקום מעל 10000
והיא מתנקה כמובן בשניות. עם תרסיס לספת עור של טאצ

• הוסף לסימניות
יש באיקאה ספות בד מהממות ובמחיר שפוי שפשוט הבד נשלף ומכניסים למכונת כביסה ויוצא חדש - ממש מומלץ !!!

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת מראש אם הבד סופג כתמים?
או שפשוט לסמוך על המוכר בנושא הזה?
אם המוכר מבטיח שהבד דוחה כתמים
תבואו לחנות עם קטשופ, שוקולד, לורדים ופשוט תנסו
אם הוא לא מסכים- כנראה שהוא משקר.

• הוסף לסימניות
יש לי ספת בד בהירה מתלכלכת בשנייה ורואים כל לכלוך, לא ממליץ אגב די קשה לנקות אותה

• הוסף לסימניות
לי גם יש ספת בד - זמש או משהו כזה
מתלכלך במהירות ומתנקה לא מאד בקלות
אבל היא נוחה ולא נקרעת יש לי אותה כבר 6 שנים ואחרי ניקוי היא חדשה לחלוטין
עור כמו שראיתי סביבי ברגע שיש קרע קטן כל הספה הלכה והוא מתפוצץ מהר יותר גם אם זה מקפיצות של ילדים או מריבות על הספה
כך שלדעתי כן מומלץ בד ע"פ עור ואם יש לכם מוכר או משהו שבאמת דוחה כתמים אז ודאי ששוה להשקיע על זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי ספת בד בהירה,
כתמים מתנקים מאד בקלות, (עם מגבון, מקסימום מים מעורבים בקצת ג'ל כביסה)
גם עט ירד לי פעם.
מדי פעם שואבת.

• הוסף לסימניות
אני יש לי ספה מבד נשלף ואני מדי פעם מוציאה את הבד ומכבסת אותו
יוצא מושלם כמו חדש.,

• הוסף לסימניות
לנו יש בד בז בהיר- המוכר אמר שדוחה כתמים
עם הזמן יש כתמים שלא יורדים - ניסיתי כל חומר.

• הוסף לסימניות
אם אתם עם ילדים
ממליצה על ספת בד רכה כהה וטובה עד שיגדלו…
אצלי הספה זה מקום נפלא לציורים חח
אבל בגלל שהיא כהה לא שמים כל כך לזה
כשיגדלו נחשוב על משהו יותר פוטוגני ובהיר

• הוסף לסימניות
אנחנו עם ספת בד קטיפה, חוץ מהבסיס הכל נשלף ומתכבס. עדיין מרגיש לי מלא אבק ולא נקי.
פעם הבאה בעז"ה רק עור אמיתי.

• הוסף לסימניות
לחובבי נקיון- אולי יש מה לדבר
לאחותי יש ספה עם בד "רחיץ" אפור כהה- הכי לא מתלכלכך כביכול... היא מתחרטת אלף פעמים שהיא קנתה אותה כי היא ממש משתעבדת לניקוי שלה.
בית עם ילדים- או אחת שלא אוהבת לנקות הרבה אבל חשוב לה שיהיה נקי- אין חיה כזו בד רחיץ! רק עור אמיתי
והמחיר...
הפתרון שלי: עור אמיתי יד 2.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה