יש למישהו כתובת מייל של ח"כ, המיועדת לפניות הציבור?

• פותח הנושא מי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לברר אחת ולתמיד מתי זכאי גבר המקבל בכל שנה דיחוי לבני ישיבה לפטור מלא מהצבא. תלוי בגיל כלשהו? במספר ילדים?
גלישה בגוגל בנושא הניבה כמויות מרשימות של הסתה ושחרור קיטור מצד "העם שבשדות", אבל שום מידע קונקרטי... :rolleyes:
אם למישהו יש כאן מידע מוסמך בעניין, יתקבל גם כן בברכה.
תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
מגיל 30 אם 6 ילדים או 35 אם 4 ילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;519176:
מגיל 30 אם 6 ילדים או 35 אם 4 ילדים
שום אזרח לא מקבל פטור מהצבא בצורה גורפת גם אם יש לו 250 ילדים
תגובתו של קודמי מדברת על פטור משירות מילואים למי ששירת בצבא ואמור לעשות מילואים כל שנה ברגע שהגיע לגיל מסוים עם מס' ילדים מסוים זכאי לפטור מהמשך שירות במילואים
אולם מי שלא שירת כלל גם אם יש לו 10 ילדים לא מקבל פטור אוטומטי (אולי זה נותן לו סיכויים לעשות פטור יותר בקלות דהיינו אם הוא מציג את עצמו כמשוגע או מדוכא לא יבדקו אחריו יותר מידי )
אם אתם צריכים עזרה בפטור אפשר באישי ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;519230:
שום אזרח לא מקבל פטור מהצבא בצורה גורפת גם אם יש לו 250 ילדים
תגובתו של קודמי מדברת על פטור משירות מילואים למי ששירת בצבא ואמור לעשות מילואים כל שנה ברגע שהגיע לגיל מסוים עם מס' ילדים מסוים זכאי לפטור מהמשך שירות במילואים
אולם מי שלא שירת כלל גם אם יש לו 10 ילדים לא מקבל פטור אוטומטי (אולי זה נותן לו סיכויים לעשות פטור יותר בקלות דהיינו אם הוא מציג את עצמו כמשוגע או מדוכא לא יבדקו אחריו יותר מידי )
אם אתם צריכים עזרה בפטור אפשר באישי ...

אני מכיר אישית אנשים שהגיעו לנתונים שרשמתי וקבלו פטור בדאר ללא צורך להתקשר ולהגיע ללשכת הגיוס בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;519250:
אני מכיר אישית אנשים שהגיעו לנתונים שרשמתי וקבלו פטור בדאר ללא צורך להתקשר ולהגיע ללשכת הגיוס בכלל.
בתור אחד ששירת 3 שנים ותקופה ארוכה בדק את הנושא מקרוב לחברים זה מה שאני מכיר אבל.. אדרבא בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;519250:
גם לי ידוע על כאלה שעמדו בתנאים אלה וקבלו פטור בדואר.

• הוסף לסימניות
אנחנו קראנו מידע מדויק באתר "עולים על מדים"- מצד שני היה מדובר בפטור לעולה חדש, כך שאין לי מושג אם מדובר שם גם על כנ"ל. בכל מקרה הם נותנים שם טלפון לשאלות וברורים, מה יזיק?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לWEN
יום אחד בעלי קיבל פטור ללא שום בקשה מצידנו לא יודעת ולא בררנו אם זה היה קשור לגיל או למספר הילדים
לח"כ מקלב יש לישכה לפניות הציבור אני מאמינה שגם גולדנטל מדגל התורה מונח בנושא

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי. 31 עם 5 ילדים מקבל פטור.
אני קיבלתי פטור כשנולד לי הילד החמישי. הייתי בן 32. וכשבאתי להגיש דיחוי בפעם האחרונה, ניגשתי שם לאחד החדרים של האחראי על בני"ש, אמרתי לו שאני חושב שאני יכול לקבל פטור, הוא ביקש ממני ת.ז. הכניס את הנתונים למחשב ואמר לו שתוך מספר ימים אני מקבל מכתב הביתה עם פטור על סעיף 'מצב משפחתי'. וכך היה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה