מידע שימושי יש למישהו להלוות לי ספר תאוריה מעודכן?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יש כאן מישהו שיש ברשותו ספר תאוריה נוח לשימוש, ללימודי נהיגה מהשנה האחרונה.
באיזור בני ברק, אשמח מאד לשאול ממכם או לקנות במחיר יד שניה.
וכן שיתופים, איך למדתם הכי טוב לתיאוריה?

• הוסף לסימניות
יש אתר מצוין www.avarti.co.il הוא מרכז את כל החומר לתיאוריה עם השאלות מצורפות בתחתית כל נושא. יש עוד הרבה אתרים עם שאלות. אך הוא היחיד עם המידע מוגש ללא צורך בתשלום.

• הוסף לסימניות
תודה!
אולי אנסה דרך זה, קצת קשה לי לשבת מדי הרבה זמן מול המסך.
ידוע לך אם צריך ללמוד ממש הכל, או שיש דברים ספציפיים שממש לא שואלים עליהם?

בכל אופן, עדיין אשמח אם יהיה למישהו אפשרות להעביר אליי את הספר.

• הוסף לסימניות
צריך הכל ללמוד כי במבחן יכול להיול כל סוגי השאלות

• הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שצריך לעבור על הכל. באיזשהו שלב מתרגלים לסיגנון השאלות וסיגנון התשובות. הרבה תשובות הם פשוט הגיוניות. נראה לי שצריך להשיג 26 תשובות נכונות מתוך 30.

• הוסף לסימניות
אני גם עברתי דרך 'עברתי'.
בהזדמנות אכתוב לך במייל.
בינתיים תתחילי איתו.
מאד נגיש ובול השאלות של המבחן.

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו ספר תאוריה להשאלה/מכירה.
אודה לו מאוד.

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ ממוחשב של הספר
אפשר להדפיס אם אתה מעונין

• הוסף לסימניות
כן, זה נפתח

אני אשמח
תודה:)

אם אין בעיה של זכויות יוצרים אולי תעלו לכאן לתועלת כולם

@ayala1010

אשמח גם אם שייך ואין בעיה של זכויות יוצרים
תודה רבה
מדובר בקובץ גדול תשלחו לי מיל ואני ישלח - AW9743020

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה