יש למישהו להמליץ או להזהיר על חברה למטבחים?

• פותח הנושא mn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו עסק בזמן האחרון בחידוש המטבח שלו? תוכלו להחכים אותי על חברה שמבצעת מטבחים וכוללת הכל , שיש, חרסינה, וכו'
תוכלו להמליץ או להזהיר על חברה למטבחים?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
עשיתם לאחרונה מטבח?

אף אחד לא חידש את המטבח לאחרונה?

• הוסף לסימניות
עשינו אצל 'ברגל' מטבח נהדר, (במחיר נהדר, כמובן שאצל נגר פרטי במחיר כפול תקבל תוצרת כפולה בכל מובן.)
אבל כמו בכל הדברים האלו לא לשלם את התשלום האחרון עד שהכל במקומו מונח.

• הוסף לסימניות
לא שמעתי אף פעם את השם הזה "ברגל", איפה הם נמצאים ? הם גם אחראים לשיפוץ, ז"א לדומא ריצוף שבירת קיר, סיוד ועוד?
יש לך תמונה של העבודה שלהם?

• הוסף לסימניות
ברגל מטבחים, בחולון. אין לי כרגע תמונה זמינה ולגבי מה הם עושים ומה לא אפשר פשוט ליצור איתם קשר..

מתוך דפי זהב -

חברת בר גל בעלת ותק של מעל 20 שנה ומתמחה בעיצוב וייצור מטבחים בסטנדרטיים הגבוהים ביותר. עיצוב ממחושב ע"פ דרישות הלקוח. אספקה מיידית ובכל הארץ.

• טלפון: 03-5566292
  • כתובת:תמנע 3 א.ת חולון
  • שעות פעילות:יום א' - יום ה' 20:00 - 07:00יום שישי 13:00 - 07:00

• הוסף לסימניות
יכולה להמליץ מאד על נגר שעושה מטבחים..
עבודה מקסימה ואיכות מעולה..
בשם: דני לוי
אם את מעונינת אחפש את מס' הטלפון שלו.

• הוסף לסימניות
PR , ממש תודה על השרות, ועל הפרטים אני אבדוק אצלם בעז"ה מחר

ובקשר לנגר פרטי , אני בינתים מחפשת מקום שיהיה אחראי על הכל, כי כשאחי עשה מטבח א בכל בעיה שנוצרה כל אחד הפיל את האחריות על השני. האיש של השיש אמר שהנגר לא גמר טוב ולכן השיש יותר מדי בולט, הנגר אמר שלא ישרו את הקיר טוב ולכן הארון לא נכנס טוב בפינה, וכן הלאה.....

• הוסף לסימניות
בני - מטבחי העתיד 05280.272.90
נהנינו מהתיכנון המקצועי (ארכיטקטית במקום)
נהנינו מעבודה איכותית וגימורים מושלמים
נהנינו מהשירות גם של הפועלים בשטח
אם רוצים תמונה נא לצרף כתובת מייל.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו עשינו אצל ברגל בחולון ואנחנו מרוצים מאד
גם מהשרות, מהאיכות,מהגימורים וגם מהמחיר
מומלץ
הם עובדים עם איש שיש וגם עם חברות כיורים וגם יש להם אפשרות להביא חיפוי זכוכית לקיר.
ועד שהארון לא מדויק הם לא נוטשים את המערכה... (למשל החליפו לי את הארון תריס כי היה בו מכה בלי שביקשתי כלל)

• הוסף לסימניות
כיוון שהדבר ממש רלוונטי לי כעת אשמח מאוד להבין את הסיפור של בר גל מטבחים, כי מצד אחד המון כותבים שהשירות שלהם וואו ומצד שני יש כמה ביקורות (בגוגל) שממש לא קיבלו מהם שירות, אם מישהו שעשה אצלם יוכל להגיב זה יעזור לנו מאוד!!
בכל אופן הם יקרים והשאלה אם התדמית האמינה שלהם נכונה...

• הוסף לסימניות
הם בסדר גמור
מטבחים שלהם מעולים
חוץ מהסוקלים
שהם לא משהו
השירות גם היה בסדר
דרשו כסף על משהו
אני כבר אל זוכרת על מה..
אולי כי ביקשנו שיתקנו סוקל אחרי הרבה זמן
אבל בכללי היו בסדר גמור

מכירה הרבה שעשו אצלהם ולא התלוננו בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה