כללי יש למישהו מדריך איך להשתמש באקשנים?

• הוסף לסימניות
או שמישהו יכול להסביר לי?
תודה!

• הוסף לסימניות
לא שאני מומחית ג דולה, אבל הסבר פשוט:
פותחים את המסמך הרצוי, גוררים את האקשן לחלון האקשנס action ואז לוחצים על הפעלה. מצ"ב תמונה.
צפה בקובץ המצורף 80810
יותר מזה, גם אני לא יודעת.
מקווה שהצלחתי בכ"ז לעזור...

קבצים מצורפים

• ששש.jpg
    KB 83.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא לגמרי הבנתי. יש לי כריכה לספר. יש לי אקשן של הדמית כריכה,
את מה אניח פותחת, את מה אני גוררת? יש את השדרה, את החזית ואת הגב, מה לגרור, ולאן?

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה

• הוסף לסימניות
את לוחצת על step1 והפטושופ יוצר קובץ חדש. לתוך הקובץ הזה את גוררת את חזית הספר ואת השדרה (את תראי כבר לאן, לפי הקובץ) אחרי שסידרת אותם (מעל הטקסטים הקיימים בקובץ של התוכנה, או שתמחקי אותם) לוחצים באקשנים על step2 וזהו, ההדמיה נוצרת.
אם הספר שלך בעברית - יש לעשות היפוך אופקי לפני העברת העטיפה לתוך הקובץ הראשון, ואחרי שנוצרת ההדמיה - להפוך שוב.

• הוסף לסימניות
יצירת אקשן

דרך חלון האקשנים ניתן גם "להקליט" פעולות וליצור אקשן עצמאי, לשימוש חוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה