כללי יש למישהו מושג איך יצרו את זה

• הוסף לסימניות
אני בשלב בו אני מנסה לחקות עיצובים שמצאתי באינטרנט על מנת לתרגל כלים בפוטושופ ואילוס'. מצאתי את העיגול הזה ולמבוכתי אין לי שמץ של מושג היכן להתחיל. אני אפילו לא בטוחה שנעשה בתוכנות הללו. אשמח לכל יעוץ. תודה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 616.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י simchah;560426:
אני בשלב בו אני מנסה לחקות עיצובים שמצאתי באינטרנט על מנת לתרגל כלים בפוטושופ ואילוס'. מצאתי את העיגול הזה ולמבוכתי אין לי שמץ של מושג היכן להתחיל. אני אפילו לא בטוחה שנעשה בתוכנות הללו. אשמח לכל יעוץ. תודה
לא רואים

• הוסף לסימניות
אופן היצירה בתוכנת אילוסטרייטור:
1. יצירת עיגולים ללא צבע וקו מתאר צבעוני בקומפוזיציה מעניינת וקיבוצם ב"גרופ".
2. יצירת "סימבול" מקומפוזיציית העיגולים.
3. יצירת חצי עיגול ללא קו מתאר וללא מילוי והחלת אפקט תלת מימד revolve.
4. במלבן התחתון - בחירת אופציית no shading - יוצרת עיגול תלת מימדי שקוף.
5. בצד ימין, לחיצה על map art, נפתח חלון חדש.
6. בוחרים את סימבול העיגולים ששמרנו וממקמים על פריסת העיגול. ניתן לראות בתצוגה מקדימה את התוצאה.
7. מאשרים את שני החלונות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות, אך בשלב של פתיחת חלון חדש :map art
הוא לא מסכים וכותב משהו באנגלית.

מה לעשות?

• הוסף לסימניות
מעולה

תודה רבה הצלחתי.. זה לא מושלם.. (צבע שקוף הוא לא מוכן לקבל) אבל זה עדיין נראה טוב. תודה רבה . מעלה שוב את המקור ואחרי ניסוי זריז.. איזה כיף. למדתי משהו חדש..

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 63.4 · צפיות: 65
  • Untitled-3.jpg
    KB 607.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;560572:
ניסיתי לעשות, אך בשלב של פתיחת חלון חדש :map art
הוא לא מסכים וכותב משהו באנגלית.

מה לעשות?

צודקת, טעות קטנה בהוראות - חצי העיגול צריך להיות עם קו מתאר וללא מילוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה