דרוש מידע יש למישהו מושג מה זה אומר ???

• הוסף לסימניות
קיבלתי זיכוי מזיפי על כל מיני פריטים שלא הגיעו
ובתנועות בבנק כתוב בזיכויים זיכוי ע"ס 215.70 - ובפועל ירד לי מהעובר ושב
במקום זיכוי קיבלתי חיוב!!!
התנועה נרשמה בתור זיכוי ולא חיוב רק זיכוי של מינוס וככה התחייבתי ...
פניתי לזיפי אבל הם טוענים (ובצדק נראה לי) שהם נתנו זיכוי!
מה עושים???
12.png

• הוסף לסימניות
תבדקו בעובר ושב נראה לי שהכוונה פלוס
ירד לי במציאות הסכום הזה מהעובר ושב!
בתכלס יצא לי ששילמתי על מוצרים ששווים 215 שקל 430 שקל ולא קיבלתי אותם!
זה וודאי לא נקרא פלוס...

• הוסף לסימניות
כשקיבלתי החזר מזיפי גם היה לי ככה ונבהלתי.
התקשרתי לבנק ואמרו לי שבסוף היום זה יתעדכן עם החיובים שיהיה באותו יום.
בגלל שזה דריקט הם עושים תוצאה סופית בסוף היום.
אבל היום עבר...
התאריך זיכוי היה ב16.06 והיום כבר ה17.06
וזה השתנה לזיכוי או שפשוט לא חייבו אותך??

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי עם כל מיני דברים הזויים בסגנון הזה, עם דיירקט בבנק הפועלים,
זה יכול לקחת יומיים שלשה. אבל בסוף הכל מסתדר.

• הוסף לסימניות
זה השתנה לזיכוי.
אבל אולי הכי פשוט להתקשר לבנק, כדי להיות רגועים...
מניסיון שלי עם כל מיני דברים הזויים בסגנון הזה, עם דיירקט בבנק הפועלים,
זה יכול לקחת יומיים שלשה. אבל בסוף הכל מסתדר.
תודה רבה
אני באמת יבדוק איתם מה זה אמור ליהיות...
ואגב יפה שקלטת שזה פועלים...

• הוסף לסימניות
לי היה אותו דבר עם זיכוי מעליאקספרס... לפני 3 ימים, הכל בסדר

אה, פועלים, ג"כ

• הוסף לסימניות
ואגב יפה שקלטת שזה פועלים...
קודם כל הצילום מסך שהעליתם נראה לי מוכר...

ודבר שני, הסיפור שלכם עוד יותר נשמע לי מוכר...
עברתי המון תופעות כאלו, כולל זיכוי שנהפך לחיוב, חיובים שיורדים פעמיים ושלש פעמים, וגוגל שעושים חיוב קטן של דולר ומשהו רק לוודא את תקינות הכרטיס ואחר כך מחזירים, רואים שירד כ-5 ש"ח והוחזר 1.4 ש"ח (כשבפועל הם הורידו 1.4 דולר והחזירו אותו מיידית חזרה).

בהתחלה זה מלחיץ, ובפרט כשמדובר בחיובי סרק גדולים וכפולים - זה יכול לגרום אפילו למינוס זמני שלא בצדק (קרה לי בדיוק כשקניתי מוניטורים לאולפן שלי בכמה אלפים טובים - ויומיים הופיע בחשבון חיוב כפול), אבל למדתי שתוך יומיים שלשה הכל מסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה