יש למישהו מושג

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה לקנות את הדבק או את הגומי שנדבק לחלון?
תודה!

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לצבעי חלון שעושים מהם מדבקות לחלון?
אם כן, יש בחנויות יצירה (ראיתי בחבקוק).

• הוסף לסימניות
לא לזה התכוונתי, קצת קשה לי להסביר אבל אני ינסה שוב - כמו הסיליקון שקשור לבובות שתולים על חלון ברכב.
מקוה שתבינו אותי.

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנו.
אולי בחנויות של חומרי יצירה?

• הוסף לסימניות
קוראים לזה וואקום משהו כמו שתופס את המגבות לקרמיקה
כמות?
קוטר?
מה את צריכה שזה יחזיק?

• הוסף לסימניות
טוב לדעת שכך קוראים לזה.
אני לא צריכה כמות רק כמה בודדים בגודל קטן.

• הוסף לסימניות
תשלחי לי שם וכתובת באישי רצוי גם כמות מדויקת...ומתנה "מדאלרס" בדרך אליך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה, אין לי מילים עזרת לי מאד!
שנה טובה והמון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi;1075289:
תודה רבה רבה, אין לי מילים עזרת לי מאד!
שנה טובה והמון הצלחה!

תודה על האיחולים.
רגע לפני ששולחים לך חשוב לי לדעת מה את רוצה לתלות, יש לנו כמה גדלים.

• הוסף לסימניות
משהו קטן לרכב, אני חושבת גודל קטן.
איזה גודל הכי קטן אצליכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה