בקשה יש למישהו משפטים חזקים ויפים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באתר הידברות יש מקבצי חיזוק, פתוח לך?
לדוג:
198425.jpg

198427.jpg

198429.jpg

198449.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי את זה באיזשהו מקום. אני אישית לא הבנתי, התואילו להסביר?
''אם אתם חושבים שאתם קטנים מדי בשביל לשנות משהו, נסו להירדם כשיש יתוש בחדר''
מה לא ברור, המשל הזה נותן משקל גם לדבר הכי קטן ובזוי כמה הוא יכול להשפיע, לעולם אל תחשבו מראש שאין ביכלתכם לעשות משהו

• הוסף לסימניות
היא ביקשה משפטים מעוררי השראה... לא בדיחות...

בלי הקב"ה אי אפשר לעבור את מפתן הדלת
ועם הקב"ה אפשר לקרוע את הים.

• הוסף לסימניות
''הנישואים זה כמו קפה. או שזה שחור, או שזה מר, או שזה בוץ, או שזה הפוך, ואם זה מצליח – זה נס!'' (אפשר לסגנן את זה באופן יותר יפה)

• הוסף לסימניות
יהודי קם בבוקר ומכין לעצמו קפה

שם קפה - שזה מר מאד, שחור מאד

מוסיף סוכר - שזה מתוק מאד, לבן מאד

מוזג מים רותחים – שזה חם

ועל הכל שופך חלב קר

בקיצור: ניגודיות לשמה

ואז אומר:

ריבונו של עולם! אני לא יודע איך יראה היום שלי היום

חם, קר, שחור, לבן, מר, מתוק

אבל מה שבטוח שיהיה – שהכל נהיה בדברו

כך יהודי מתחיל את הבוקר, בידיעה שה' מחליט איך יהיה יומו​

• הוסף לסימניות
משפט חזק ששמעתי, והוא אמנם דומה למשפטים אחרים, אך יש בו הרבה יופי:
המסע הוא היעד שלך...
the journey is your destination

המשמעות הברורה היא, שאנחנו לא אמורים להגיע ל''מקום'' מסויים, אלא הדרך בעצמה היא היעד שלנו, על כל מה שאנחנו עוברים בה על כל הנסיונות שמלווים אותנו בה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

חידוש גדול בשנת תשפ"ו! אורה של השבת הראשונה זורח עד שבט :)

@מימיי הוא הניק הזוכה במחשב נייד בהגרלה מהשבת הראשונה של השנה מתנת @מחשבים זה אני !
תודה לתורם היקר ולכל המשתתפים

פרשת משפטים בפתח
גם השבת תערך הגרלה בעז"ה
סכום הזכיה המעודכן 601 שקלים
תודה לתורמים היקרים!

@מחשבים זה אני !
@אבחון וייעוץ תעסוקתי
@rrrrrrrrrrrrrr
@100 אחוז

מוזמנים לתרום ולהגדיל את סכום הזכיה
(אפשר לתת שם לתפילה, לרפואת, לישועת וכו')

אנא הקפיצו את האשכול!
אשמח לקבל.
כמו"כ אם מותר לי לקחת מכאן? תודה!
לא לצורכי רווח.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה