יש למישהו מתכון עוגיות סנדוויץ במילוי חמאת בוטנים?

• הוסף לסימניות
טעמתי עוגיות כאלו שציפו חצי מכל עוגיה בשוקולד מריר
הטעם והמראה היו מצויינים אבל לא היה לי מימי לקחת את המתכון:confused:
אז אולי יש למישהו?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון של עוגיות שוקולד ממולאות בקרם חמאת בוטנים. לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1918726:
יש לי מתכון של עוגיות שוקולד ממולאות בקרם חמאת בוטנים. לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת...
גב' בקר!
אם לא איכפת לך,
אותי זה מאד מעניין!
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1919213:
גב' בקר!
אם לא איכפת לך,
אותי זה מאד מעניין!
תודה

נעלה מתכון במוצ"ש, בעז"ה.

• הוסף לסימניות
הבטחתי מתכון לעוגיות שוקולד במלית חמאת בוטנים

ל-15 עוגיות סנדויץ

200 גרם שוקולד מריר
40 גרם מרגרינה
2 ביצים בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר חום כהה
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח
150 גרם שוקולד צ'יפס

מחממים תנור ל 170 מעלות
ממיסים שוקולד מריר עם מרגרינה.
במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, וניל, קמח, ואבקת אפיה. מקציפים כמה דקות עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים שוקולד ומרגרינה ומקציפים עוד 2 דקות. מוסיפים שוקולד צ'יפס.
מניחים תלוליות מהבצק על תבנית מרופדת בניר אפיה ואפויים כ-8-9 דקות עד שהעוגיות מתייצבות וחלקן העליון מבריק וסדוק.

משחררים מהתבנית אחרי שמתקרר.

מלית חמאת בוטנים:
2/3 כוס אבקת סוכר
2/3 כס חמאת בוטנים- עם או בלי בוטנים
50 גרם מרגרינה
3 כפות ריצ'

מערבלים את רכיבי המלית ומורחים על עוגיה. סוגרים בעוגיה נוספת.

• הוסף לסימניות
מהממת!
איך את זוכרת כל אחת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה