עזרה יש למישהו ניסיון ביצירת קשר עם חברת המשלוחים YDM (משלוח שיין)?

• הוסף לסימניות
משלוח משיין שמתעכב אצלם כבר כמה זמן
ואין שום דרך ליצור איתם קשר, למרות שהם כותבים שיש מענה, הכל מתנתק או מענה של בוט אוטומטי וזהו.
אולי מישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר?
תודה.

• הוסף לסימניות
אני מחכה למשלוח עוד מלפני פסח שהגיע משיין דרכם, אין מענה, באתר של שיין כתוב שהמשלוח 'נמסר',
מישהו יודע מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
תפני לשירות לקוחות משיין והם יפנו אותך לחברת משלוחים כנראה

• הוסף לסימניות
משלוח משיין שמתעכב אצלם כבר כמה זמן
ואין שום דרך ליצור איתם קשר, למרות שהם כותבים שיש מענה, הכל מתנתק או מענה של בוט אוטומטי וזהו.
אולי מישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר?
תודה
המשלוח שלנו נעלם והמספר של השליח לא היה תקין ואין דרך ליצור קשר עם החברה הזו זה פשוט מזעזע

• הוסף לסימניות
אני מחכה למשלוח מאטמו עם חברת שליחויות האלו
מיום ראשון שעבר כב כמעט שבועיים שלאקיבלתי בכלל את החבילה שלי וכתוב שנמסר אין לי מושג למי לפנות
משהוא יכול לעזור לי דחוף

• הוסף לסימניות
זה ניהיה זוועה השירות כל מה שעוברדרך דואר ישראל לא הולך טוב
מתעכב במקום הדואר מלא זמן שירות לא משהו

• הוסף לסימניות
איך את יכולה לעזור לגבי טאמו?
יש לי את התחפושות של פורים אצלם ועדיין לא היגיע...
מה עושים? למי פונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה