יש למישהו נסיון במניעת ניתוח כפתורים ע"י שיטות טבעיות?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לבת שלי (בת 3) ירידה בשמיעה בגלל נוזלים באוזניים. שמעתי שרפלקסולוגיה עוזרת, מישהו ניסה? אני ממש לא רוצה ניתוח!!! (יש לציין שהיא מדברת בלי סוף, יותר מכל הגן שלה לפי דברי הגננת...)

• הוסף לסימניות
אני אתן לך מספר(026410883) למישהי שעושה רפלקסולודיה לאחיין שלי עם אותה בעיה, התחלנו רק עכשיו אז עדיין אין תוצאות אך היא מספרת שלהרבה זה עזר.
מלבד זאת יש בבית מרקחת רינה פארם כדורים לייבוש נוזלים שעזרו לחברה, וגם "טיפות הרב" שעזרו לנו אבל במקרה לא מאוד חריף. הכל תלוי במידת הנוזלים והוואקום שנוצר. בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש משהו ששמעת שעוזר לתמיד, שהבעיה לא תחזור? וכמה טיפולים אמרה הרפלקסולוגית שזה יקח? כמה היא לוקחת לטיפול? חשוב לי מאד לשמוע דברים מוכחים. (עד כמה שאפשר ברפואה אלטרנטיבית...)

• הוסף לסימניות
למי ששמעתי שזה עזר זה כבר כמה שנים ולגבי הרפלקסולוגיה תתקשרי למפר שנתתי לך ותשאלי. זה בירושלים

• הוסף לסימניות
שמעתי בעבר על טיפות של הרב גריינמן שמונעות ניתוחים

• הוסף לסימניות
יש גם רפלקסולוגית מקצועית ונחמדה מאוד ברמות
תשאלי אותה. לי היא עזרה בבעיות אחרות, ואני יודעת שהיא מטפלת גם בזה.
02-5869754 (שושי)
ברור שלטיפול רפלקסולוגי צריך סבלנות, כל הרפואה הטבעית היא לא זבנג וגמרנו.

• הוסף לסימניות
יש לי פתרון מעולה!

לבן שלי היו נוזלים באחת מאזניו מאז לידתו, מה שגרר אחריו דלקות וכו'. סיפרו לי על טיפול יעיל בנרות הופי, וניסיתי.
מה אומר? נראה כאילו כן יש "זבנג וגמרנו", כי בטיפול קצר של כ-20 דקות הנר שאב אל כל הנוזלים מהאוזן, ומאז (לפני כשנה וחצי) האוזן ללא נוזלים, ב"ה.

• הוסף לסימניות
מידע נוסף לגבי הטיפול הנרות?

• הוסף לסימניות
הרב גריינימן המליץ לנו בזמנו עבור ילדה בת 4 שגם היו לה המון נוזלים באוזניים ובכלל לא שמעה אותנו כשקראנו לה.

הוא אמר לנו ללכת לבית מרקחת שמוכרים שם K 22 יש את זה בבית מרקחת הראשי בגאולה ויש את זה בעוד בתי מרקחת שמוכרים שם "הומופאטיה" שזה נוזל טבעי - הבאנו לה כל פעם דרך הפה ותוך כמה ימים הכל עבר!

אם את צריכה עוד פרטים תפני בבקשה באישי, אשמח לעזור לך.

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון הכי טוב וזה לנתח ! קבלתי ילד חדש במתנה! זה שווה את הלחץ!
ילדי בן ה-3 לא דיבר ברור אבל בשמיעה הוא היה מעולה! אף פעם לא ראיתי שהוא לא שומע ושבוע לאחר הניתוח היה יום שישי ופתאום נדלק הצפצוף לפני שבת (אצלינו זה במנגינה ואח"כ צפצוף) פתאום אני רואה אותו נעצר ואומר לי אמא יש צפצוף!
הוא היה בהלם ואני רק חשבתי על מה שיכולתי למנוע ממנו אם לא הייתי מנתחת
יש לציין שלאחר הניתוח אין כאבים ולא תופעות מיוחדות למחרת הלך לגן והכל היה בסדר
חודשיים לאחר הניתוח הוא כבר אמר את כל ההברות ודיבר שוטף לתשומת לב מנסים למנוע ניתוח כי .... ושוכחים שהיום הניתוחים קלים בלי תפרים ובלי בעיות 20 דק' והילד היה אחרי שכחנו כבר מזמן ב"ה מכל הסיפור ובביקורת אחרי כמה חודשים אמרתי לרופא שחבל שלא ניתחתי חצי שנה קודם לא תמיד כדאי לנסות לפעמים מה שחושבים שכ"כ גרוע הוא בעצם פתרון סופי לבעיה
אם תרצי פרטים על הניתוח צרי קשר באישי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי ממקור ראשון על נרות הופי, וזה פשוט עובד, וגם נעים באוזן (לדברי אחי שעבר את הטיפול).

בביתר יש מישהי שמטפלת בזה.

• הוסף לסימניות
אני בעצמי עברתי טיפול עם נרות הופי.
לבן שלי עשינו רפלקסולוגיה, אבל עשינו תקופה ארוכה כדי שלא יחזור.
פעם האא"ג שלי אמר שתמיד הרופא האחרון יהיה הכי טוב כי בסביבות גיל 6-7 זה עובר.
מה שהוא אמר וחשוב לדעת - שגם אם עושים ניתוח זה יכול לחזור אחרי כמה חודשים או שנים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם טיפולים אלטרנטיביים, אך יש לי נסיון רב עם ניתוחי "כפתורים".
שלושה מילדי עברו ניתוח "כפתורים", וכאשר הדבר אכן נחוץ מבחינה רפואית - אין כל טעם לבזבז זמן יקר בנסיונות שונים. הגיל הקריטי לרכישת שפה, מיומנויות חברתיות ובטחון עצמי - הוא חד פעמי, ואינו חוזר!
ניתוח זה הוא קל מאד, ואף ההרדמה שלו אינה עמוקה כמו ברוב הניתוחים. באחד מניתוחי הכפתורים - הרופא יצא לבשר לי שהניתוח הסתיים כשהייתי באמצע פרק התהילים השלישי...

אינני ממליצה לנתח או לא, זוהי החלטה רפואית טהורה. אני רק מזרזת את ההורים המתלבטים שלא לבזבז זמן יקר שאינו חוזר, בנסיונות ובטיפולים ממושכים, שיעילותם מוטלת בספק.
וביחוד - שבמקרה של דלקות אוזניים חוזרות -עלול להיגרם נזק בלתי-הפיך לשמיעה!
כפי שיניב אמר - בכל מקרה, בדר"כ זה עובר בגיל מסוים, כך שתמיד הרופא האחרון עשה משהו שהועיל...

שתי הערות חשובות מנסיון:
בהמלצת ד"ר פלוצניק (רופא ילדים חרדי מב"ב) לאחד מילדינו נמנענו מלתת חלב (ניגר בלבד, מוצרי חלב מותרים) - והדבר הועיל מאד למניעת ליחות, אם כי במקרה של ילדה אחרת - אעפ"י שניזונה מיניקה בלבד, לא מצצה מוצץ וכמובן לא נרדמה עם בקבוק - היו דלקות אוזניים חריפות כל-כך, עד שניתחנו אותה בגיל שנתיים!

יש מקרים בהם יש צורך קבוע בכפתורים, בשל מבנה תעלות צר במיוחד, ואז שום רפואה אלטרנטיבית לא תועיל. במקרה זה יש צורך לחזור על הכפתורים שוב ושוב על לגיל מאוחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה