יש למישהו נסיון עם 'מיטת מעבר' לילדים?

• הוסף לסימניות
מה הגודל של זה, פחות או יתר?
לאיזה גילאים מיועד?
נח להם בזה?

תודה!

• הוסף לסימניות
קנינו עכשיו לבת השלוש וחצי (מחוסר מקום למיטה רגילה) הגודל הוא כמו מיטת תינוק(ניתן להשתמש באותו מזרן) אבל יותר נח גם בגלל שזה נמוך וגם בגלל שאין סורגים אז היא מתרווחת לכל הכיוונים בלי להיתקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;871238:
קנינו עכשיו לבת השלוש וחצי (מחוסר מקום למיטה רגילה) הגודל הוא כמו מיטת תינוק(ניתן להשתמש באותו מזרן) אבל יותר נח גם בגלל שזה נמוך וגם בגלל שאין סורגים אז היא מתרווחת לכל הכיוונים בלי להיתקע.

תודה!
מה סדר גודל של מחיר? יש בזה כל מיני דגמים ורמות או זהכל בערך אותו דבר,
יש לך מושג?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע על איכות וטיב
ראיתי בד"ר בייבי ב450 ש"ח (ללא המזרן) מברזל

• הוסף לסימניות
יש באיקאה מיטות כאלה ממש מתוקות,
הסתובבתי שם עם הבת שלי והיא כ"כ נהנתה לשכב במיטות האלה, ממש רצתה שאקנה לה אחת כזו :)

• הוסף לסימניות
אני לא השתמשתי, אבל אחי קנה, ואמר לי שהוא ממש מרוצה ובכ"ז לדעתו זה קצת בזבוז כסף, כי בגילאים האלה מהר מאד הילד גדל וכבר לא יכול לישון במיטה, וממילא צריך להעביר אותו למיטה "של גדולים".

• הוסף לסימניות
אלא אם כן יש ילד קטן שיעבור אח"כ גם למיטה הזו.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עיצוב אמנות;871347:
יש לקנות מעקה שמוסיפים למיטה רגילה

תודה, בכל מקרה אני מתעניננת לגבי מיטת מעבר דוקא.
עד לאיזה גיל היא מתאימה?

• הוסף לסימניות
קנינו במבצע במוצצים ב260 ש''ח כולל סט מצעים של הלו קיטי.
כרגע הילדה בת 3 וחצי וגבוהה.מתוכננת לישון שם בעז''ה עד גיל 5.מקווה שזה יהיה בסדר...

• הוסף לסימניות
מה זה מוצצים? מאיזה חומר עשויה המיטה?
יש מצב שתעלי תמונה?

• הוסף לסימניות
מוצצים זה רשת חנויות גדולה למוצרי תינוקות, כמו שילב וד"ר בייבי

• הוסף לסימניות
לגבי הגודל
הבן שלי, בן 7. המיטה הקבועה והמפנקת שלו כשבאים לסבתא זו מיטת תינוק.

• הוסף לסימניות
דבורי, מתי קנית אותה?
יכל להיות שהמבצע עדיין תקף?

• הוסף לסימניות
לי יש את המיטה הנ"ל בצבע בוק
קניתי ב300 (בלי מזרון)
שומש פחות משנה (כי קניתי שלישיה)
במצב מצוין
אמכור לך יד 2 ב200 אם את מעוניינת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;871548:
לי יש את המיטה הנ"ל בצבע בוק
קניתי ב300 (בלי מזרון)
שומש פחות משנה (כי קניתי שלישיה)
במצב מצוין
אמכור לך יד 2 ב200 אם את מעוניינת

איפה את גרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה