בקשה יש למישהו סיפורי ילדים ללא מנגינות?

• הוסף לסימניות
מחפשת איפה אפשר להוריד לילדים סיפורים ללא מנגינות - נטפרי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת שללאה פריד ושרה קיסנר יש את "נקודות זורחות" זה דיסק ללא מנגינות
לא יודעת אבל איפה אפשר להוריד

• הוסף לסימניות
השאלה שלי יש לסיפורים של ילדים זכיות שמורים

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר להשיג את הקלטות של הרב עמנואל תהילה

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר להשיג את הקלטות של הרב עמנואל תהילה
אפשר להשיג !
יש ארגון שנקרא 'יד תמר' שמוכר את הדיסקים שלו בדיסק און קי
אני קניתי מהם את כל הסיפורים שלו לילדים (באזור ה340 דיסקים) ב1500 ש"ח (אגב, יצאו לו סיפורים חדשים)
לא חייבים לקנות הכל, ניתן לבחור מה רוצים לקנות
בהמשך אני אביא את כל הפרטים (זה לא תחת ידי כעת)

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג !
יש ארגון שנקרא 'יד תמר' שמוכר את הדיסקים שלו בדיסק און קי
אני קניתי מהם את כל הסיפורים שלו לילדים (באזור ה340 דיסקים) ב1500 ש"ח (אגב, יצאו לו סיפורים חדשים)
לא חייבים לקנות הכל, ניתן לבחור מה רוצים לקנות
בהמשך אני אביא את כל הפרטים (זה לא תחת ידי כעת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

האם יש אפשרות להוריד סרטון מיוטיוב בנטפרי ללא צורך בהורדת תוכנה?
אם לא, אשמח לעזרה בהורדת הסרטון והעלאה לכאן כקובץ
מדובר ברצועת מנגינות אינסטרומנטלית, פתוח בנטפרי.
תודה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה