תעדכנו אם עזר..שיהיה בעיברית ברור וקצר ולמה זה משמש
ושנטו יתמקד בחלקים ולא בתוכנות וכאילה.
עדיף סרטון תודה.
תוכל לשלוח לי למייל? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תעדכנו אם עזר..
זה נורא ישןןןןתעדכנו אם עזר..
מהזה משנה?שיהיה בנתיים מי שולח לי למייל?זה נורא ישןןןן
זה לא יעזור לך כי לא את זה אתה מחפש.מהזה משנה?שיהיה בנתיים מי שולח לי למייל?
בסדר.שלח לי בבקשה למייל שהבאתי למעלה אני רוצה לראותזה לא יעזור לך כי לא את זה אתה מחפש.
שלחתיתוכל לשלוח לי למייל? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
חסום לי הורדות מפרוג תודה לך
זה נורא ישןןןן
זה לא יעזור לך כי לא את זה אתה מחפש.
מתנצל!מחילה ממי שהעלה את זה אבל מהזה קשור?
לא שאלתי איך לגבות נתונים בקלטת?....
הכוונה, למה משמש כל מקש וכד'?שיהיה בעיברית ברור וקצר ולמה זה משמש
ושנטו יתמקד בחלקים ולא בתוכנות וכאילה.
עדיף סרטון תודה.
מעבד מהזה כרטיס מסך ולמה משמש וכוהכוונה, למה משמש כל מקש וכד'?
וואו גם אותי זה מענייןמעבד מהזה כרטיס מסך ולמה משמש וכו
אתה יודע לקרוא עברית?
אני רוצה סרטון אחד או שתים שמסביר על הכל.בחלקים
גם אני רוצה הסבר ברור וקצר!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים