יש למישהו רעיון איך אפשר לבנות

• הוסף לסימניות
אני לקחתי את הבית איפה שאנחנו גרים ופשוט בניתי אותו בקטן מקאפה
עכשיו אני צריכה לבנות לא רהיטים
יש למישהו רעיון איך אני יכולה לבנות רהיטים קטנים
ומאיזה חומרים.
תודה רבה

(כשאני יגמור אני ישים תמונה)

• הוסף לסימניות
פלסטלינה- אם תרצי יש לי דוגמאות שעשינו לבית שלנו.. ;)

• הוסף לסימניות
תלוי בגודל הבית
אנחנו בנינו רהיטים משפדלים. מקלות ארטיק רחבים וגדולים
אפשר באותו רעיון מקטנים.

על אותה דרך אפשר בקלות ליצור ארון וכל ריהוט שרוצים

IMG_0213.JPG

IMG_0221.JPG

IMG_0215.JPG

IMG_0233.JPG

IMG_0231.JPG

• הוסף לסימניות
ואוו רעיון מאוד יפה לעשות ממקלות ארטיק
איך מכינים מגפרורים רהיטים וכו

• הוסף לסימניות
ואו רעיון מצוין לעשות עם מקלות ארטיק , לא הבנתי איך אפשר לעשות מקופסת גפרורים אם אפשר הסבר אני מאוד אשמח
וגם אני אשמח לראות איך באמת עשיתם מלפלסטלינה רהיטים וכו
למי שיש עוד רעיונות אשמח לקבל
תודה ענקית לכולם על הרעיונות היצירתיות שלכם :D

• הוסף לסימניות
ואו רעיון מצוין לעשות עם מקלות ארטיק , לא הבנתי איך אפשר לעשות מקופסת גפרורים אם אפשר הסבר אני מאוד אשמח
וגם אני אשמח לראות איך באמת עשיתם מלפלסטלינה רהיטים וכו
למי שיש עוד רעיונות אשמח לקבל
תודה ענקית לכולם על הרעיונות היצירתיות שלכם :D
לקחים למשל 3 קופסאות גפרורים קטנות. מדביקים זה על זה. מדביקים חרוז קטן לחזית כל "מגירה". קיבלת שידת מגירות.
מיטה- 3 קופסאות. 1 שוכב למיטה ו-2 עומדים מהצדדים לרגליים ומסגרות [ראש מיטה ורגליים]
וכן על זו הדרך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה