יש למישהו רעיון לסרט באנגלית שמתאים להראות בשיעורי אנגלית בסמינרים?

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי הקטע ההלכתי , שכל אחד יעשה כהבנתו וכמידת מוסריותו,
אני אישית שאלתי רב והוא אמר שברגע שזה סרט שמופץ באינטרנט, זה כמו שמישהו ייקח ארנק של מישהו אחר ויפזר ברחוב,
הוא עשה לא בסדר, אבל אח"כ אנשים שעוברים ואוספים...
ברור שיהיה יותר מוסרי לאסוף ולהחזיר לנגזל (ובמקרה דנן לא לאסוף...) אבל פה זה עניין של כל אחד.
בכל מקרה מי שרוצה שתשלח לי כתובת מייל לאישי. ואני יטפל בזה בהמשך היום.
מי זה ציר חמד? המפיקים?
ומותר להעביר?
ציר חמד זה המקבילה של ארגון בוני עולם בארה"ב (אין קשר בין הארגונים, רק המטרה שלהם) והם עושים הופעות בארץ באנגלית ברמה מדהימה. לאחרונה הם יותר לוקחים סיפורי קלאסיקה ומעלים לבמה עם הסינונים הנדרשים..

• הוסף לסימניות
ציר חמד זה המקבילה של ארגון בוני עולם בארה"ב (אין קשר בין הארגונים, רק המטרה שלהם) והם עושים הופעות בארץ באנגלית ברמה מדהימה.

הרסת לי את המיתוס, הייתי בטוחה שזה נשים חוצניקיות ולכן הן עם מכנסיים...
אז צלילי המוזיקה הופק בארץ או בחו"ל?

• הוסף לסימניות
ציר חמד פועלים גם בארץ ממש לא רק בארה"ב יש להם פעילות ענפה כאן בארץ והם לא ממש מקבילים לבוני עולם... הם ארגון שעוזר בתחומים מסוימים לזוגות שמצפים לזש"ק וכדו'

• הוסף לסימניות
סתם שאני יבין מה רע ב'ציר חמד'? למה הוא נחשב פחות שמור? בגלל שיש נשים מחופשות ל'גברים'?

לא רק בגלל זה.
גם בגלל שהעלילות שם הן עלילות לא יהודיות במקור.
וד"ל.
וההופעות שלהם, ואחריהן הסרטים, לא "רעים"
אבל יש כאלו שמעיפים לא להראות אותם לבנות סמינרים.
מובן, לא?

• הוסף לסימניות
יש את 'לצלילי המוזיקה' (The sound of muzic) בגרסה הבימתית
הפקה מטורפת על במה, מציגות חרדיות אבל מחופשים לבנים עם מכנסיים

ולדעתי, כל הפקה שהיא חוצניקית תהיה יותר פתוחה, כל המושגים שם פתוחים יותר.
זה של ציר חמד. נקרא The gift of music.

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון לסרט באנגלית שמתאים להראות בשיעורי אנגלית בסמינרים?
כמו הלב ששר, ניצוץ פמוטי הכסף וכדומה.
(מולטי מסונן, לדוגמה ציר חמד לא עובר את הביקורת...)
תודה!
סרטי טבע(נשיונל גאוגרפיק) באנגלית. גם מעניין, גם אקשן וגם לרוב אין אנשים בכלל

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל המגיבות,
עזרתן לי!!
ולאלה שבקשו ממני באישי את הציר חמד שיש לי, לא שלחתי עדיין כי זה תקוע לי משום מה,
ברגע שאצליח, תקבלו.

• הוסף לסימניות
הקפצה..
בעניין ציר חמד, משהי יכולה לתת קישור לרכישת כרטיסים להופעה בירושלים?
תודה

• הוסף לסימניות
הי
אני מחפשת הלן קלר בגרסה של- the miracle worker
בעברית כתוב כמו בספר
אשמח אם מישהו יוכל להעלות תודה!

• הוסף לסימניות
היי אשמח למי שיש סרטים בסגנון הלב ששר
סרטים באנגלית או בעברית שמתאימים לילדות בכיתה ח
אשמח אם תוכל לשלוח לי למייל SARIC29575 וכו
או לשלוח לי קישור להורדה מאתר כלשהוא
זה יעזור לי ממש
תודה מראש לעוזרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה