יש למישהו תוכנה של הקלדה עיוורת

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאפשר לעבוד איתה בלי חיבור לאינטרנט?

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה שנקראת קליקON

אמנם עתיקה אבל ידידותית להפליא

• הוסף לסימניות
אודה לך מאוד אם תשלחי לי אותה או שתעלי אותה לכאן.

• הוסף לסימניות
תוכנת קליק און

יש לי בקובץ ראר, גדול מידי מכדי להעלות לפורום, כל המעוניין יצרף כתובת מייל ואשתדל לשלוח בג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
שימו לב שרוב התוכנות האלו לא מתאימות למחשבים עם 64 סיביות רק ל32.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם! ניק טוב לב העביר לי את התוכנה. תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל !!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מהתכנות החינמיות של יתד

קבצים מצורפים

• הקלדה עיוורת.rar
    KB 7.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
איך רואים על איזה מקש לחץ המשתמש?

נכתב ע"י חיוכון;951381:
מהתכנות החינמיות של יתד
יש לי את התוכנה הזו, איך רואים על איזה מקש לחץ המשתמש [כדי שיוכל ללמוד מטעויות].
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל! תודה[מייל מופיע בחתימה]

• הוסף לסימניות
תיקון

נכתב ע"י יעילות;951437:
יש לי את התוכנה הזו, איך רואים על איזה מקש לחץ המשתמש [כדי שיוכל ללמוד מטעויות].
תודה רבה מראש.
אח''כ ראיתי בקובץ המצורף לתוכנה שכשמקלידים נכון פוחתות הצורות וכשיש טעויות מתרבות הצורות, אך בכל אופן חסר, שכשיש טעות לא יודעים על איזה מקש לחצו בטעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה