נכתב ע"י DVD COAN;766482:תריצו את הקובץ psicon.exe הנמצא בתוך קובץ הארכיון FIX
לאחר הרצה תתבקשו לאשר הוספת ערכים הקליקו לאישור
הפעלה מחדש
ובהצלחה
נכתב ע"י אביה;766806:ממש תודה! התקנתי, הקלקתי,
עכשיו מוצגים לי רק חלק מהקבצים (באותה תיקיה), ישתנה עם הזמן? קשור למחשב?
נכתב ע"י mat;766524:ברישום אתה רק משנה את המאפינים של psd איך זה אמור להשפיע על ה pdf
נכתב ע"י אביה;766806:ממש תודה! התקנתי, הקלקתי,
עכשיו מוצגים לי רק חלק מהקבצים (באותה תיקיה), ישתנה עם הזמן? קשור למחשב?
נכתב ע"י DVD COAN;766482:תריצו את הקובץ psicon.exe הנמצא בתוך קובץ הארכיון FIX
לאחר הרצה תתבקשו לאשר הוספת ערכים הקליקו לאישור
הפעלה מחדש
ובהצלחה
נכתב ע"י DVD COAN;766961:מה זאת אומר חלק מוצגים??
מי שהוא PDF מוצג אולי יש לך עוד פורמטים של סוגי קבצים באותה תיקייה
הקובץ לעיל שהתקנת מיועד לאפשר תצוגה מקדימה של PDF בלבד
נכתב ע"י אביה;767227:הכל pdf , סגרתי אותם אחד אחרי השני מהאינדזיין, לפי מיספור מ1 עד 16, 1-8 מוצגים השאר לא, ואין הבדל במשקל.
נכתב ע"י DVD COAN;766963:אני מבין שבדקת את הקובץ רישום... כל הכבוד לך
אולם מעבר לכך להסביר לך אך זה משפיע זה הסוד מקצוע
התשובה שלה אני חושב מספקת שהתצוגה מקדימה שלה עובדת
איזו גרסה של אינדיזיין ?נכתב ע"י אביה;767227:הכל pdf , סגרתי אותם אחד אחרי השני מהאינדזיין, לפי מיספור מ1 עד 16, 1-8 מוצגים השאר לא, ואין הבדל במשקל.
נכתב ע"י DVD COAN;767573:איזו גרסה של אינדיזיין ?
נכתב ע"י mat;767399:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים