יש למישהו תמונה יפה של הכותל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;550663:
גב' רבקה, שלום לך.
אהבתי את מהירות החשיבה השלילית והסקת המסקנות שלך!
במקום להסיק ולומר - שהעלתי תמונות לא שלי תוך הפרת זכויות יוצרים וחוקי הפורום,
היית צריכה לחשוב (ולהקליד תוך כדי...) שאם העלתי תמונות - וודאי שהם שייכות לי ונוצרו על ידי. (ואכן זו האמת!)

מחכה להתנצלות.

לרבקה יש חשיבה מהירה ונכונה על התמונה ש"מרים" העלתה עם קרדיט של צלם אחר...
בחושבה שהתמונה שלה לעשות בו שימושים אחרים לאנשים אחרים.

על תמונות שאתה צילמת ואתה מעלה לשימוש חופשי, זכותך המלאה לפרסם כאן.
שמך כנראה שורבב בטעות...

נ.ב. אני לא הדובר של רבקה, אבל מבין את ההלך הרוח בפורום צילום, שלאחרונה קצת מאבד זהות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;550663:
גב' רבקה, שלום לך.
אהבתי את מהירות החשיבה השלילית והסקת המסקנות שלך!
במקום להסיק ולומר - שהעלתי תמונות לא שלי תוך הפרת זכויות יוצרים וחוקי הפורום,
היית צריכה לחשוב (ולהקליד תוך כדי...) שאם העלתי תמונות - וודאי שהם שייכות לי ונוצרו על ידי. (ואכן זו האמת!)

מחכה להתנצלות.

הניסוח שלי היה יכול להיות מוצלח יותר: התכוונתי לומר "אם הן לא צולמו על ידיכן, אז בלה בלה בלה (מה שכתבתי)". ולא "בהנחה ש". זה פשוט עניין של ניסוח, אני משתמשת הרבה בצירוף "בהנחה ש".
הכוונה לא היתה שאני מניחה שזה המצב, אלא שאם זה אכן המצב - היה אסור לכן להעלות את התמונות.

והנה, מתוך שני מקרים - את העלית תמונות שצולמו על ידך, ומרים לא.

• הוסף לסימניות
מי אני הקטן שאחווה את דעתי בין ענקי עולם ...
אולם בכל זאת ( מזכיר את ההוא שמתנצל שעה שלא הכין דבר תורה ואז מדבר שעתיים ) ( - :
אני לתומי חשבתי שפורום צילום מיועד כמובן בראש ובראשונה לכם הצלמים המקצועיים אולם גם לנו דלי ופשוטי העם שחפצים לקבל חוות דעת על תמונה על צורת צילום וכדו'
לא ידעתי שהפורום הוקם ע"מ לפרנס צלמים כמו שפורומים אחרים לא הוקמו בשביל לפרנס את חברי הפורום אלא יותר למטרות עזרה וכדו' ואם אפשר להרוויח כמה שקלים מהצד מה טוב
אולם כנראה טעיתי .. ועל כך אני מתנצל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;550826:
אולם בכל זאת ( מזכיר את ההוא שמתנצל שעה שלא הכין דבר תורה ואז מדבר שעתיים ) ( - :
אני לתומי חשבתי שפורום צילום מיועד כמובן בראש ובראשונה לכם הצלמים המקצועיים אולם גם לנו דלי ופשוטי העם שחפצים לקבל חוות דעת על תמונה על צורת צילום וכדו'
לא ידעתי שהפורום הוקם ע"מ לפרנס צלמים כמו שפורומים אחרים לא הוקמו בשביל לפרנס את חברי הפורום אלא יותר למטרות עזרה וכדו' ואם אפשר להרוויח כמה שקלים מהצד מה טוב

אתה לא צריך להתנצל...
http://www.prog.co.il/announcement.php?f=50
קרא את סעיף 5

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;550826:

היי דניאל :)

הפורום מיועד לכל מי שמתעניין בצילום בין אם מצלם בעצמו ובין אם
נהנה רק לראות, לא קשור למקצועני או לא :)
בלי שום קשר כל שימוש שנעשה בתמונה שאין לאדם זכות יוצרים עליה
הרי זה גזל גמור ובנוסף עברה על החוק שהקנס בצידה גבוה מאוד
(אלפי שקלים !! )
שינוי תמונה שאין לאדם זכות עליה ופרסומה כמוה כגניבת זכות יוצרים!!
אני מקווה שעכשיו העיניין ברור
לגבי התמונות הנ''ל אם מישהו טוען שיש לו עליהם זכות יוצרים אם מכח זה
שהוא צילמם או שרכש את הזכויות עליהם אני מאמין לטענה ולא מתווכח איתה
מוטי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה