נכתב ע"י sarit1ef;656840:הצהריים מתקרב, ואין לי מתכון בשבילך, אבל אם יש לך בצק עלים או מלוואח- תוכלי לאדות קישואים עם בצל להוסיף ביצים לתבל ולשטוח על הבצק ומעל רשת בצק או מלאווח שלםמעל ומתחת...
נכתב ע"י start;656898:פשטידת קישואים מעודנת,קלה וטעימה במיוחד!
6 קשואים מגורדים גס או לקוביות קטנות
3 בצל קצוץ (לא מטוגן)
1 קופסת תירס שימורים
6 ביצים
1 וחצי כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
כפית פלפל שחור
כפית מלח
2 כפות אבקת מרק
1 כוס שמן
לערבב הכל בלי חלמון אחד, אותו למרוח מלמעלה עם מעט שמן.
ניתן לפזר שומשום. אם רוצים לגוון אפשר גרעיני חמניות / קוואקר / קצח.
פעם ראשונה שקבלתי את המתכון הוא לא היה נמשע לי בכלל השילוב של הקישואים והתירס, אבל היא מעודנת ומעולה ואהבו מאד ואני עושה אותה באמצע השבוע גם.
יצא לי להכין אותה גם לשמחות כי היא קלה מאד בלי לטגן מלא בצל או תהליכים מורכבים מידי, בתאבון.
נכתב ע"י GRN;656916:תודה לשתיכן, זה באמת כבר יהיה לארוחת ערב.
סתם אגב, סטארט, יום אחד מישהי לימדה אותי את האבחנה בין פשטידה לקיש ופאי. קיש ופאי הם עם בסיס של בצק פריך. הקיש - מלוח, הפאי - מתוק. הפשטידה בלי בסיס. אבל גם פשטידה טובה לי במקרה הזה.
תודה.
נכתב ע"י start;656934:חשבתי שנתקעת עם קישואים......
אני לא משתמשת בד"כ עם בצק עלים מחמת בריאותו, ואם אוהבים החברה את הפשטידה מה טוב!
נכתב ע"י sarit1ef;656961:בקיצור חיפשת שדכנית בין בצק לקישואים, אבל היית צריכה לכתוב את זה...
(בזה אני יותר טובה)
נכתב ע"י חזון;656963:אין לי מתכון אך אם את מדברת על בצק פריך אשמח לשמוע על מתכונים טובים לבצק מלוח ובצק של פאי(מתוק)
תודה.
נכתב ע"י start;656898:פשטידת קישואים מעודנת,קלה וטעימה במיוחד!
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק גדושות או 3 נמוכות יותר
6 קשואים מגורדים גס או לקוביות קטנות
3 בצל קצוץ (לא מטוגן)
1 קופסת תירס שימורים
6 ביצים
1 וחצי כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
כפית פלפל שחור
כפית מלח
2 כפות אבקת מרק
1 כוס שמן
לערבב הכל בלי חלמון אחד, אותו למרוח מלמעלה עם מעט שמן באמצע האפיה. ניתן לפזר שומשום. אם רוצים לגוון אפשר גרעיני חמניות / קוואקר / קצח.
זמן אפיה: שעה בערך
פעם ראשונה שקבלתי את המתכון הוא לא היה נמשע לי בכלל השילוב של הקישואים והתירס, אבל היא מעודנת ומעולה ואהבו מאד ואני עושה אותה באמצע השבוע גם.
יצא לי להכין אותה גם לשמחות כי היא קלה מאד בלי לטגן מלא בצל או תהליכים מורכבים מידי, בתאבון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים