יש למישהי רעיון מה אפשר לעשות עם משמשים שראו

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ימים יפים יותר?

• הוסף לסימניות
לדר ביתי
בדיוק שבוע שעבר הכנתי!

או עוגת תפוחים עם משמשים (אם תרצי מתכון יש לי מעולה)

• הוסף לסימניות
כסופרת, הייתי מציעה לך לראיין אותם על הימים היפים האלו.אני מצרפת 3 משמשים עסיסיים:):):).

• הוסף לסימניות
הכי מהר- ליפתן פרות. מגישים קר מאוד, אפשר כמרק בצלחת. מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;819666:
הכי מהר- ליפתן פרות. מגישים קר מאוד, אפשר כמרק בצלחת. מעולה.
זה נשמע מתאים לי. איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
לא עושים:). פשוט מכניסים לסיר את החצאים, מוסיפים פירות "עייפים" נוספים שיש בבית (הכל- תפוחים, אגסים, ענבים, שזיפים- האדומים נותנים לזה צבע סגול יפהפה)
מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שמוכן לטעמך- י"א כמה שעות, י"א מספיקה שעה אחת....
לפני שאת מורידה מהאש- תטעמי לראות אם מספיק מתוק, אם לא- תוסיפי סוכר או תחליף.
מעולה ומרענןן

• הוסף לסימניות
ואם אני עושה את זה רק עם משמשים זה גם הולך? לא נראה לי שיש לי עוד פירות להוסיף.

• הוסף לסימניות
אפשרי. יוצא חמצמץ תמציתי.
אם תוכלי להוסיף כמה תפוחים לעידון-עדיף.

אחרי הכל- עניין של טעם וריח...

• הוסף לסימניות
את יכולה גם להכין גלידת סורבה.

מתכון בערך (מדויק ינתן לפי דרישה):
לרסק אותם במג'מיקס, להרתיח בנפרד סוכר ולימון, להוסיף למחית המשמשים, להקפיא לכמה שעות טובות (לא שעתיים-שלוש).
אחרי כמה שעות להוציא, לחכות כרבע שעה, לשבור לחתיכות גדולות ושוב למג'ימיקס.
תתקבל מחית בהירה יותר וקציפתית.
שוב להקפאה, ובתאבון.

(ניתן כמובן לשלב כמה קומות של פירות, להקפיא כ"א בנפרד, ובשלב ההקפאה השניה לשטח קומה אחר קומה)

או גלידת משמשים רגילה
לרסק את המשמשים למחית במג'ימיקס, בנפרד להקציף חלבונים עם סוכר, סוכר וניל ועוד מה שבא לך (פודינג וניל, ליקר פירות, כיד הדמיון) ולאחד עניינים.
אם כואב לך הלב על החלמונים את יכולה להוסיף גם אותם לחגיגה. (או לבקש מתכונים לחלמונים שנשארו...)
את יכולה גם לא לרסק את המשמשים לגמרי, שישארו קוביות קטנות שיקפאו ויהיו יאמממי בכל ביס....

את יכולה כמובן לחגוג עוד יותר וגם כאן לעשות קומות: וניל /משמש/ לימון/ מה בא.

ואת יכולה גם להמיס שוקולד לבן (או חום אם את נועזת יותר) עם קצת שמן ולמרוח בין שכבה לשכבה, או אפילו סתם מייפל/ אגוזים קצוצים----

טוב נעצור כאן--- מאמינה שקלטת תרעיון. :)

• הוסף לסימניות
ריבה,
כל כל כוס של משמשים טחונים, כוס וחצי סוכר, להביא לרתיחה ולבשל עוד כשבע דקות, נשמר מעולה בהקפאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה