עזרה יש למישהי תבנית אותיות לשוקולד?

• הוסף לסימניות
להלוות להיום או מחר בבני ברק?
תודה רבה!

או אולי רעיון לעוגת ספר תורה, או כל ספר תורה מאוכל..
אשמח לרעיון

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
חיפשתי בעלי אקספרס תבניות לשוקולד, ו/או תבניות לעוגה בצורת ספר, (הייתי רוצה ספר תורה, נראה לי מוגזם)
לא הצלחתי למצוא, מישהו מצא?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
חיפשתי בעלי אקספרס תבניות לשוקולד, ו/או תבניות לעוגה בצורת ספר, (הייתי רוצה ספר תורה, נראה לי מוגזם)
לא הצלחתי למצוא, מישהו מצא?

את זה חיפשת??

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא אני הכנתי את זה
אבל בשביל שתביני את הרעיון,
את ושה עוגה בתבנית מרובעת
ואז חותכת בצורה...(בלי המקלות שבצדדים)
f7ecb39d533376c5930aee7080210dec.jpg

• הוסף לסימניות
לא, חיפשתי בצורת ספר, או ספר תורה,
לא אותיות,
אבל המון תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי,
רלוונטי?

• הוסף לסימניות
קניתי היום:rolleyes:
תודה רבה בכל אופן!

ומי שרוצה תזכרו שיש לי ואני ילווה בשמחה:)
כי אחרת חבל שזה יהיה חד פעמי!
מנסיון, אחרי שקונים זה כבר נהיה רב פעמי!
כל עוגת יום הולדת או סיום מתפארת באותיות מותאמות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה