פנימית או חיצונית? וגם תלוי תמיד מה הגודל המיקום וכמה זה כואב ומציק,
וגם כמובן מה הנוזל שבפנים, אם חלילה זו ציסטה מסוכנת מוציאים מייד
אם זה קטן, לא מסוכן ולא מאוד מציק, ממליצים להיות אחת לשנה במעקב עם צילומים.
חשוב לעקוב ולא לזלזל.
אבל לא צריך להילחץ.
אז זו הרדמה מקומית?
בעיני ממליצה לעשות את הניתוח...זה לא כזה רציני
ומצד שני מונע לחץ, יותר אסטתי, ולגבי הכסף,
זה פשוט הפניה מרופא, וביצוע של כירורג של קופה, אפילו לא בבי"ח עד כמה שידוע לי.
אם זה קטן, לא מסוכן ולא מאוד מציק, ממליצים להיות אחת לשנה במעקב עם צילומים.
לי עשה את זה כירורג.לפי מה שידוע לי עושה את זה פלסטיקאי כדי למזער צלקות ,אבל יהיו כאלה [כך אמר הרופא]
הרדמה מקומית אבל לא נעים בעליל.
ניתוח של 10 דקות כולל פתיחה ותפרים
הרדמה מקומית
אחר כך קמים מיד ולא מרגישים כלום. באמת.
אישית עשיתי במרפאה הכירורגית בעין כרם.
אני הבנתי שרופא ממשש, ואמר זה סתם שומן ולהמשיך הלאה, בלי שום ביקורת. יש אנשים שיש להם גושים קטנים ללא צבע מתחת לעור.
האם ייתכן שגושי שומן אלו הפנימיים נוצרים מכך שהם לא מצליחלים להשתחרר?
לי עשה את זה כירורג.
לא פלסיטיקאי.
ולא מכירורגיה פםלסטית
אולי זה תלוי במיקום
לא מוציאים סתם ציסטה שומנית. אם היא מזדהמת מוציאים או אם היא במקום נראה שמפריע או שיש סיבה מסויימת להוציא
לי עשה את זה כירורג.
לא פלסיטיקאי.
ולא מכירורגיה פםלסטית
אולי זה תלוי במיקום
לא מוציאים סתם ציסטה שומנית. אם היא מזדהמת מוציאים או אם היא במקום נראה שמפריע או שיש סיבה מסויימת להוציא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //