- הוסף לסימניות
לא להתקרב אליו, מניסיון מרד"ר אילן זמיר מפרסם שהוא מטפל בזה.
אבל אם זה מזדהם ויש מוגלה - הולכים לכירורג, ומורידים את זה בניתוחון קטן
ואגב מזמן נשלל לו הרישיון של ד"ר
מצורף אזהרה מאתר משרד הבריאות
לא להתקרב אליו, מניסיון מרד"ר אילן זמיר מפרסם שהוא מטפל בזה.
אבל אם זה מזדהם ויש מוגלה - הולכים לכירורג, ומורידים את זה בניתוחון קטן
כלוםואיזה צלקת נשארת?
כלום
ממש כלום.
אבל אצלי זה היה בגב
אם זה במקום גלוי אולי זה משהו אחר
אולי 2 תפרים או משהו כזה.גם אצלי זה בגב.
מה שכן שאני חוששת עכשיו שיש לי משהו דומה עכשיו בצוואר......
האם היה תפרים? תוך כמה זמן הוציאו?
אולי 2 תפרים או משהו כזה.
לא זוכרת במדויק כי זה היה לפני הרבה מאוד זמן
מקווה שבצואר זה כלום ויעלם לך
מנוחה מספר ימים?מנסיון, ניתוח קטן עם הרדמה מקומית בגב..... מנוחה מס' ימים וחזרה מלאה לשגרה...
לי לא אמרו מנוחה ולמחרת כבר הייתי בעבודה.מנוחה מספר ימים?
לי אמרו שהחזרה מלא לשגרה מיד אחרי....
דר שוסהיים מצוין! אחראי ומסור.מקפיצה למישהו יש ניסיון עם זה?
מאיפה הוא?דר שוסהיים מצוין! אחראי ומסור.
קטן קוטר סמעל איזה גודל אתם מדברים?
אין לי מספרמאיפה הוא?
כירוג?
אפשר מספר?
תודה
אה ראיתי את השם ולא הבנתי באמת מה הקשר...אין לי מספר
מקבל ברח פנים מאירות בירושלים (הוא כירורג- יושב ראש אגודת אפרת)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //