דרוש מידע יש למשהו(י) נסיון עם ציסטה (גוש שומן) בגב?

• פותח הנושא 1984
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כלום
ממש כלום.
אבל אצלי זה היה בגב
אם זה במקום גלוי אולי זה משהו אחר

גם אצלי זה בגב.
מה שכן שאני חוששת עכשיו שיש לי משהו דומה עכשיו בצוואר......:(:(:(:(:(

האם היה תפרים? תוך כמה זמן הוציאו?

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה בגב.
מה שכן שאני חוששת עכשיו שיש לי משהו דומה עכשיו בצוואר......:(:(:(:(:(

האם היה תפרים? תוך כמה זמן הוציאו?
אולי 2 תפרים או משהו כזה.
לא זוכרת במדויק כי זה היה לפני הרבה מאוד זמן

מקווה שבצואר זה כלום ויעלם לך

• הוסף לסימניות
מנסיון, ניתוח קטן עם הרדמה מקומית בגב..... מנוחה מס' ימים וחזרה מלאה לשגרה...

• הוסף לסימניות
מנוחה מספר ימים?

לי אמרו שהחזרה מלא לשגרה מיד אחרי....
לי לא אמרו מנוחה ולמחרת כבר הייתי בעבודה.
מלבד עקצוץ קל באזור החתך לא הרגשתי כלום.
לקחתי אופטלגין יום אחד.
וזהו

• הוסף לסימניות
על איזה גודל אתם מדברים?

• הוסף לסימניות
לי יש גדול יותר
ואמרו לי כלום
אבל זה מציק לי מאוד אם אני נשענת על משהו קשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה