בקשה יש למשהו לעלות לי בבקשה תמונה איכותית (שניתן להדפיס) של דגל ישראל? בעבור תחפושת---

• הוסף לסימניות
לבת שלי יש בכיתה נושא 'עולם ומלואו'
היא החליטה להתחפש להכל...
כלומר, כל אביזר בתחפושת יהיה שייך למדינה אחרת.
לדוגמא:
צמות של אתיופיות
עיניים מלכוסנות ומסכת קורונה
שלייקס ועניבה של דגל אמריקה
וכו'...
קניתי לה חצאית טול תכלת, ואני רוצה להוסיף מתחת לטול משהו שיכול להתאים לישראל...

אז אולי יש למישהו לעלות לי בבקשה תמונה איכותית איכותית (שניתן להדפיס) של דגל ישראל?

או אולי משהו נתקל בבד לתפירה שיכול להתאים לדגל ישראל
או דגל ישראל בעצמו? (נראה לכם שיש אפשרות להשיג את זה אע"פ שלא יום העצמאות מחר?)

תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
אז אולי יש למישהו לעלות לי בבקשה תמונה איכותית איכותית (שניתן להדפיס) של דגל ישראל?
אם יעזור:
1583348284726.png

1583348415650.png

1583348443645.png

• הוסף לסימניות
איזה כיף!
תודה רבה רבה.
רק שאלה קצת בורה,,
איך אני מורידה את זה?

• הוסף לסימניות
תלחצי על התמונה יש את הלחצן הזה:
תלחצי עליו ויוריד לך.
דגל הורדה.png

• הוסף לסימניות
ד' ירחם!
אולי נשאר מהקלפי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה