וואוו, נראה לי שכדאי לך ללכת לחנות אמיתית, ולא לקנות באלי. יש בבני ברק בז'בוטיסקי החלוצים.דרוש לנו בדחיפות
למה וואווואוו, נראה לי שכדאי לך ללכת לחנות אמיתית, ולא לקנות באלי. יש בבני ברק בז'בוטיסקי החלוצים.
חיים מערכות אבטחה ומיחשובדרוש לנו בדחיפות
אתה מבין שזו פעולה קיצונית? אם לא, אל תתעסק בזה.למה וואו
ולמה לא באלי
והאם המחירים שם נורמלים
צריך להסריט אנשים דרך עט או משהו שלא נראה לעיןזה תלוי למה אתה צריך...
אני מודע להכל זה האופציה היחידה פשוטאתה מבין שזו פעולה קיצונית? אם לא, אל תתעסק בזה.
וכיון שאני מניח שיש לך חשד סביר, עדיף ללכת למקצוענים.
אני מבין שאתה לא הזמנתעט
![]()
Hd 1080p t189 מיני מצלמה לביש עט גוף מצלמת רשת דיגיטלי ספורט קטן dv מיקרו וידאו מקליט וידאו מקליט וידאו - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שעון
![]()
Mini-Kamera Uhr 1080p HD DV profession versteckt Spion elle digitale Stimme Video recorder Armband Diktiergerät kleinen Mikro-Sound Home Secret - AliExpress 44
![]()
מיני מצלמה לצפות 1080p hd dv מקצועי וידאו מקליט צמיד להכתיב div קטן מצלמה גוף ספורט dvr wristband camcorder - AliExpress 44
שעון שולחני
![]()
Mini Kamera Uhr Full HD 1080P Drahtlose Wifi Steuerung IR Nachtsicht Ansicht DVR Camcorder Hause Überwachung Monitor Video - AliExpress 44
יש הרבה דגמים וסוגים, לאלו יש ביקורות טובות יחסית.
אלו קישורים שיווקיים.
יש לו גם בעט או משהו כזה?חיים מערכות אבטחה ומיחשוב
מומלץ מאד מנסיון!!!
זול ואמין ברמות מנסיון!!
0527684847
תשאל אותויש לו גם בעט או משהו כזה?
הכוונה שלי שהחוות דעת לא ברור לי איך אפשר לראות מה טוב ומה פחות בדיוקאני מבין שאתה לא הזמנת
כי הביקורות לא ברורות כ"כ
חשוב לי שיראו נורמלי לפחות ולא מטושטש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים