יש לנו אטופית חדשה במשפחה...

• הוסף לסימניות
כל מה שתמיד עזר אצלנו-כנראה היא מחוסנת נגד...ואין לנו קרובים בחו"ל שישלחו משחות וקרמים...
אני רוצה לנסות לטפל בה בלי סטואידים.
יש לה בראש משהו נוראי, פנים, צידי בטן-גב וקפלי בית השחי+רגליים
ניסתי שמן קוקוס, קרם חדש TEMS, אמול, בלנאום, ד"ר פישר-שיבולת שועל, עדנה, ESTER,אמבט מי קלי(המים הסגולים) , אקווה קרם,פניסטיל,טיפול ב3 הממדים. היא על הנקה-הורדתי חיטה, מוצרי חלב, תפוחי אדמה, תפוזים, (בקיצור כל הניסיונות של כל המשפחה...)
הצילוווווווו

• הוסף לסימניות
הלכת גם לרופא? או שזו אבחנה עצמית?
הייתי מציעה ללכת לרופא עור טוב (בירושלים יש לי המלצה) ואולי הוא ישלח אותך לאלרגולוג .

• הוסף לסימניות
ברור שהלכתי לרופא, אבל הוא לא חידש לחי הרבה חוץ ממרשם לטיפות פניסטיל, אקווה קרם והבורדו לבן של הסטרואידים

• הוסף לסימניות
סעי איתה לחופשה קלה של שבועיים שלושה לים המלח!
תחזרו חדשות;);):):)
אהה... הבוס שלי ממש יאהב את זה:)
באטופי הראשון אמרתי-מה אני אסע רק איתו? עכשיו יש לי צוות לנסיעה:(

• הוסף לסימניות
מה עם ד"ר היימליך - פנית אליו ?

• הוסף לסימניות
יש ארגון שיתן לך מידע וגם עזרה בכל מה שצריך בנושא זה.
ארגון קומי עורי
ואין לי מושג מה הטלפון שלהם
תהיו בריאים (י"א שעד גיל 8 יש סיכוי שיעבור - אצלינו הסיכוי פרח... הוא עבר את הגיל...)

ולד"ר היימליך שמעתי יש משחות אך גם בהם יש סטרואידים (לא מידע - מפרסום)

• הוסף לסימניות
אני מכירה כבר תקופה ארוכה את הארגון... לא מידי הצליחו לעזור לי
היימליך כבר לא מוכר את המשחה נראה לי כי עם הקודם היתי אצלו לפני כשנה

• הוסף לסימניות
ליפיקאר ניסית?
למרות שרק ים המלח יכול באמת לעזור..

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על ליפקאר
מכבסת רק בסנסטיב של מקסימה (מרכך ואבקה)
סבון ושמפו סנסיטיב של ד''ר פישר
.במקרים חריפים יש סבון של ליפקאר
כל זה פלוס שימוש רציף בקרם של ליפקאר,ממש שיפר את המצב.

• הוסף לסימניות
ברור שהלכתי לרופא, אבל הוא לא חידש לחי הרבה חוץ ממרשם לטיפות פניסטיל, אקווה קרם והבורדו לבן של הסטרואידים
סוג אחר של רופא. שלא נותן לילדים קטנים סטרואידים שיאלצו אותך להמשיך לקחת סטרואידים להמשך חייהם.

• הוסף לסימניות
קומי עורי בכלל לא ממליצים ים המלח
בקומי עורי ממליצים לשים על בסיס יומיומי בפנטן+ ביחד עם אגיסטן בייבי
והעיקר שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עוד אף אחת לא כתבה שזה רגשי, אז הפעם אני אתנדב...;)

לתינוק שלי היה בגיל חודשיים מאחורי האוזן, וכששמתי לו משחה זה עבר לצוואר, שמתי משחה, ועבר לברך, עד שהלכתי לטיפון "שלשת המימדים", טיפול אחד ומאז כבר שנה שקט!
זה פשוט זעק לי שצריך שלא מספיק לפתור את הבעיה המקומית, אלא צריך לנטרל את הגורם....

• הוסף לסימניות
אני בהלם!
אף אחת כאן לא מכירה את "פוראוור"?
אני מטפלת בקרם אלו פרופוליס
זה מעולה!!!
שכנה שלי גם ניסתה אחרי הרבה משחות ואמרה שרק זה מה שעזר
ולבת שלה היה עם פצעים איומים באזור הטיטול שרק זה מה שהרגיע אותה
אם את במודיעין עילית, אפנה אותך למשווקת שלי

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהיא אלרגית לאחת הסבונים שאת משתמשת או לחומר כביסה, תנסי לשנות אותם, או לרחוץ טוב טוב אחרי זה.

מה שכדאי לנסות זה ויטמין c וויטמין d מינון גבוה כמה שאפשר לתינוק.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה המלצות מנסיון אצל כמה ילדים שיכולות להקל.
1- אמבטיות לא מאד חמות עם שמן אמבט חזק וטוב. אני השתמשתי בבלנאום בייבי פורטה.
2- למרוח את הגוף- פנים, כל הקפלים בגוף, כל מקום נוטה ליובש, בקרם חזק וטוב. אני השתמשתי בEUCERIN. למרוח מיד אחרי מקלחת וכל פעם שצריך. לא לתת לעור להתייבש!
3- לא להשתמש בכלל בשום מוצר שמכיל בישום!!!!! לבדוק שעל כל משחה/ סבון/ קרם/ וכו' מופיע הכיתוב FRAGRANCE FREE
דרך אגב תינוק קטן עדיף שגם האמא תקפיד ע"כ בעיקר בסבון, קרם ידיים וגוף וכו'
4- להלביש רק בבגדים 100% כותנה כולל כובעים, גרביים, שמיכות, מצעים... אני קניתי אפילו מזרונית לעגלה מכותנה.
5- במצבים חמורים כמו שאת מתארת לתת משחה עם סטרואידים-קורטיזון שהרופא רושם לך, למרוח שכבה דקה מאד אחרי מקלחת במשך כמה ימים עד שבוע, עד שאת רואה רגיעה מקומית.
כמובן יחד עם הקורטיזון להמשיך את המריחות בEUCERIN בו זמנית.
ואחרי כן להמשיך כרגיל עם קרמים וכו, כנל.
לי קרה הרבה מאד שהייתי צריכה לתת קורטיזון, למרות שמאד מאד מאד ניסית להמנע. אבל לפעמים הסבל של הילד הוא נורא ואיום כמו למשל כאבים בכל תזוזה של הידיים בגלל הפריחות בקפלים וכו' ואז הסטרואידים באמת עוזרים בצורה הזויה! אבל צריך לדעת שחוץ מזה שהקורטיזון יותר מלא בריא, הגוף מתמכר אליו. לכן אף פעם לא להמשיך להשתמש במשחות האלה אחרי השיפור כטיפול משמר.
שתהיה רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
לתינוק שלי היתה פריחה נוראית בכל הגוף ובמיוחד באזור הפנים. הרופא אבחן את זה כאטופיק והמליץ להשתמש במשחה דרמקובין לכפלים בגוף ובתרחיץ קלמין לכל הגוף. התרחיץ הזה אינו נספג בעור מידית אלא רק אחרי כמה שעות (הוא היה נראה מכוסה בטיפקס לבן למשך מספר ימים...) אך הוא עזר פלאים. ותוך מספר ימים נעלמו הפצעים. התרחיץ נמכר כתרופה ללא מרשם וממולץ מאוד.

• הוסף לסימניות
שוב- פוראבר ממש ממש מומלץ בחום.
המון אנשים מספרים שמה שעשו לא עזר וזה ממש הציל אותם...
הייתי ממליצה או על קרם אלו פרופוליס, או על משקה טבעי של פוראבר ואם המצב חמור יהיה טוב גם את שניהם ביחד לטיפול פנימי וחיצוני.
אם את מירושלים תוכלי לקנות ממני, אבל בכל מקום אפשר למצוא.
(054-8465146)

• הוסף לסימניות
מנסיון-להתפלל לרופא כל בשר.
א. כמה שפחות לרחוץ את הילד, הרופא עור אמר לי רצוי רק פעם בשבוע, נכון זה קשה לאמא!!
בנוסף בכל מקרה לא משתמשים בסבונים, כך שריח של אמבטיה חסר בכל מקרה.
ב. יש לקנות עלי תה בבתי מרקחת שמוכרים זאת-איני זוכרת את שמם של העלים, עושים חליטה ורוחצים את הילד.
ג. ילד אחד הלכתי לד"ר זמיר, נתן משחה+עלי תה+טיפות פשוט ניסים ונפלאות.
ד. אחד הילדים כמעט ולא התקלח, קיבל קצת משחות על בסיס קורטיזון, כשנרגע הפסקתי וחוזר חלילה,
רפו"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה