- הוסף לסימניות
הכנתי עכשיו כמות וחצי ומילא לי תבנית תנור עד למעלה. אם הייתי עושה כפול היה גולש לדעתי. (ודוקא היו לי רק ביצים M)כן,
אני עשיתי בתבנית תנור גדולה- כמות כפולה (שמתי 11 ביצים L...)
הכנתי עכשיו כמות וחצי ומילא לי תבנית תנור עד למעלה. אם הייתי עושה כפול היה גולש לדעתי. (ודוקא היו לי רק ביצים M)כן,
אני עשיתי בתבנית תנור גדולה- כמות כפולה (שמתי 11 ביצים L...)
תבניות התנור שלי אולי גדולות יותר?הכנתי עכשיו כמות וחצי ומילא לי תבנית תנור עד למעלה. אם הייתי עושה כפול היה גולש לדעתי. (ודוקא היו לי רק ביצים M)
היא יותר קטנה מתבנית תנור רגילה, ולכן כמות וחצי- מעולה לתבנית הזו.עשיתי בתבנית חד פעמי ענק ולא תנור
שמחה בשבילך!ווואוווו
@משתמש משודרג
הכנתי יצא יאמייייייי
אווירייי וטעים ברמותתת
ממליצה לכולםםםם
עוגה מדהימההההההה
תודה
(אני רואה את גם עונה בשמחה לכל השואלים כל הכבוד)
הכי טעים לאכול טרידרך אגב
איך הכי טעים לאכול מהמקרר, מקפיא, ארון?
העוגה טובה מאוד בהקפאה.@משתמש משודרג, נראה מגרה יאמי!
האם העוגה טובה בהקפאה? ואם לא בהקפאה לכמה זמן במקרר היא תחזיק?
תודה על השיתוף!הנה גם אני מצטרפת למצעד הממליצות...
העוגה מהממת!!
קלה, טעימהההה אוורירית ורכה
המטבח מתמלא ניחוח מופלא
@משתמש משודרג מיד כשראיתי שהעלית את המתכון הזה ידעתי שאהיה חייבת לנסות אותו
אהבתי את הטיפ שכתבת עם השקילה וכו'
נכון מאודדדד.תכל'ס הדיוק שעושה את ההבדל...
יש לי איזה באג עם חוסר דיוק...איזה כיף לגלות שיש עוד כמוני בקטעים האלה![]()
עכשיו בתנור תודה על הפירוט המושלםכשראיתי אותו בחנות- התלהבתי וקניתי,
אממה, הוא כבר הרבה זמן שוכב לי בארון, ללא שימוש,
היום ב"ה הגיע הזמן שלו:
פודינג בטעם נוגט!
העוגה הזו קלה להכנה, טעימה ומאוד יפה!
צפה בקובץ המצורף 2035943
טורט קפה ונוגט
(מתאים לתבנית ח"פ A4)
מידת כוס - כוס קרטון לשתיה חמה.
אז המתכון הולך כך:
6 ביצים שלמות
1.5 כוסות סוכר
לשים בקערת המיקסר (אין צורך להפריד ביצים) ולהקציף 10 דקות במהירות הגבוהה ביותר.
להנמיך מהירות ולהוסיף לפי הסדר בהדרגה:
1 כוס שמן
2 שקיקי אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
לחלק את התערובת לשלוש קערות:
לקערה הראשונה להוסיף: 1/2 חבילת איסנטנט פודינג בטעם נוגט- לערבב בעדינות ולשטוח בתבנית.
לקערה השניה להוסיף: 1.5 כפיות קפה נמס מומס בשלוש כפות מים- לערבב ולשפוך בעדינות מעל לתערובת הנוגט (לשפוך לאט ומעט בכל מקום. התערובת של הנוגט כבדה ועבה יותר ולכן הקפה לא מתערבב בה...)
את הקערה השלישית - להשאיר כך - ג"כ לשפוך בעדינות מעל לקפה - כדאי לשים לב שהוניל מכסה את כל פני העוגה (תערובת הווניל יכולה לשקוע מעט בתוך הקפה- אבל באפיה היא עולה בחזרה)
לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש ל- *170, כ-50 דקות (או קצת פחות, תעקבו אחרי העוגה...) העוגה מוכנה כשהיא רכה למגע אבל קיסם שננעץ יוצא יבש.
לזיגוג:
3/4 כוס אבקת סוכר
1.5 כפות קפה נמס
3 כפות מים רותחים
3 כפות שמן
לערבב היטב עד שאין גושים ולשפוך על עוגה חמה.
העוגה נפרסת יפה כאשר היא התקררה לחלוטין.
שבת שלום וחופשה נעימה...
צפה בקובץ המצורף 2035950
צפה בקובץ המצורף 2035951
כיף לשמוע.עשיתי עם פודינג ריבת חלב, יצא ממש מעולה.
תודה רבה!!!
זה למשל- מעולה ממש:נשמח לעוד מתכונים מוצלחים....
www.prog.co.il
לשכבת הוניל לא מוסיפים כלום.@משתמש משודרג לשכבת הוניל לא מוסיפים כלום?
או ששמים את צהסוכר וניל רק אחרי שמחלקים לשלוש.?
ואיך מחלקים לשלוש?
תודה !
ואם כבר טיפים:
אולי אני קצת משוגעת?
אני רציתי שהשכבות יהיו שוות בגובה, כלומר: שליש שליש שליש.
לכן- לפני שהתחלתי- שקלתי את הקערה הריקה, רשמתי לי ואז הכנתי את התערובת,
כשסיימתי, שקלתי שוב, הפחתתי את משקל הקערה הריקה וחילקתי לשלוש, וכך יכולתי לחלק ל3 קערות בכמות שווה של משקל...
זה מה שייצא את הגבהים שווים בשכבות השונות.
לדעתי, אפשרי, אין סיבה שיתערבב.@משתמש משודרג תודה על המתכון,
יש אפשרות לעשות 2 שכבות עם פודינג או שזה יכול להתערבב?
אולי להוסיף מים לשכבה השניה?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //