יש מבצע עכשיו קונים עגלת בוגבו בי5 ומקבלים טיולון אנט מתנה

• הוסף לסימניות
עד העשירי לחודש
אני לא יודע אם בכל החנויות אבל ודאי בביבי סטאר ובשילב

• הוסף לסימניות
זה אשכול בערך חמישי בנושא
תלמדו:
אין מתנות חינם!!
עגלת האנט לא נמכרת כי אין ביקוש לעגלה לא מוצלחת שכזאת. ( מידיעה מקרוב)
ועל כן גורמים לנו לקנות את הb5 ועל הדרך להיפטר מהאנט..
ואם חשבתם לעשות ביזנס ולמכור את האנט אפילו בשקל, אז תדעו מראש שאין ביקוש!!!
אל תהיו פראיירים!!

• הוסף לסימניות
תסבירו מה רע באנט
זה שלא רואים את זה כי זה מאד יקר ואנשים מעדיפים יויו שיותר זול
מגוחך ככה לכתוב באויר אם אתם חושבים שזה רע אדרבה תסבירו

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בזה רק רואה מלאאאא אנשים שמנסים למכור אותה לאחר שבקושי השתמשו בה......

• הוסף לסימניות
טוב אז אחרי שביררתי קצת על הנושא( לא יכלתי לברר לעומק כי אין הרבה אנשים שיש להם את העגלה)
היתרונות של העגלה:
מאד קטנה נכנסת לכל מקום, אבל יותר יציבה מהיויו, אפשר לחבר לה טרמפיסט והיא נוסעת איתו בסדר גמור, (גם שוקלת בערך קילו יותר אבל בגלל המבנה שלה זה פחות משמעותי) המושב הוא ל2 הכיוונים , עם ונגד כיוון הנסיעה - אין כמעט טיולונים עם האופציות האלו,
חסרונות:
מתקפלת ע"י כמה פעולות, - לא כמו היויו ורוב העגלות הקטנות שזה בפעולה אחת,
והחיסרון הגדול של העגלה ולכן הרבה לא ממליצים עליה:
המושב של העגלה קטנטן!!
מספיק לילד מקסימום עד גיל שנתיים וחצי.

אשמח לשמוע עוד מישהו שעשה על זה סקר,וכמה שיותר מהר המבצע נגמר בסוף השבוע הזה.
תודה רבה!!

תודה רבה

• הוסף לסימניות

א. רוב האנשים שקנו אותה עדיין לא הגיעו לשלב הזה של ילד כ"כ גדול (וממילא אין הוכחה בעד/ נגד)
ב. שוב, ממראה עיניים -כבר בגיל שנה ילד שמנמן נוזל החוצה...

• הוסף לסימניות
אני גם בררתי אצל אחת שיש לה גם יויו וגם את האנט והיא יותר מרוצה מהאנט היות והיא יותר יציבה.
כן אמרה שיש חיסרון משמעותי בעובדה שאין לה שכיבה נורמלית אלא רק אם הילד לכיוון האמא.
ובמילים פשוטות יותר - 2500 ש"ח היא לא שווה, לקנות אותה בזול יותר זה משתלם לחלוטין.

• הוסף לסימניות
טוב אז אחרי שביררתי קצת על הנושא( לא יכלתי לברר לעומק כי אין הרבה אנשים שיש להם את העגלה)
היתרונות של העגלה:
מאד קטנה נכנסת לכל מקום, אבל יותר יציבה מהיויו, אפשר לחבר לה טרמפיסט והיא נוסעת איתו בסדר גמור, (גם שוקלת בערך קילו יותר אבל בגלל המבנה שלה זה פחות משמעותי) המושב הוא ל2 הכיוונים , עם ונגד כיוון הנסיעה - אין כמעט טיולונים עם האופציות האלו,
חסרונות:
מתקפלת ע"י כמה פעולות, - לא כמו היויו ורוב העגלות הקטנות שזה בפעולה אחת,
והחיסרון הגדול של העגלה ולכן הרבה לא ממליצים עליה:
המושב של העגלה קטנטן!!

אשמח לשמוע עוד מישהו שעשה על זה סקר,וכמה שיותר מהר המבצע נגמר בסוף השבוע הזה.
תודה רבה!!

תודה רבה
לגבי המושב של העגלה ראיתי שיש אפשרות לקנות מנח רגליים וזה ממש מאריך את המושב

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

התיישבתי לארוחת הערב.

"מה קורה רחלי, מה נשמע? איך היו הילדים היום?" שאלתי בהתעניינות.

"גמרו אותי לגמרי..." אמרה אשתי באנחה. האמת היא שיכולתי לנחש מהמראה התשישות שלה...

"אויש..." הגבתי בצער.

"כן, ממש רקדו לי על הראש. אה, מה רציתי לומר לך? מה אתה אומר, אולי נקנה יויו?"

"לקנות יויו? זה יקר, לא?" שאלתי. לא מפרט לה את כל ויכוחיי עם חבריי, על כמה גרוע הסחף החברתי של כל הילדים למוצר היקר הזה.

"יקר יקר, אבל צריך".

"שיגעו אותך הילדים היום לגמרי, אה?"

"ממש לא קשור אליהם!"

"אולי נקנה חיקוי?"

"בשום אופן!

"לא שהבנתי למה, אבל אוקיי..."

"אפילו החלטתי על צבע!"

"חח"

"מה אתה צוחק? אני קונה משהו בשבילי, אני רוצה צבע שאני אוהבת".

"מה בשבילך? את לא רצינית, נכון?"

"רצינית לגמרי!"

"לא, פשוט לא שמעתי שזה נכנס גם לשכבת הגיל שלך..." אמרתי אחרי זמן העיכול.

"אתה צוחק עליי? אני נראית לך מבוגרת? סתם שתדע שיש לי חברות בעבודה יותר מבוגרות ממני שיש להן!"

"סורי, אני פשוט לא חשבתי ש..."

"בסדר, הכל טוב. בכל מקרה, צבע, אני רוצה צבע אפור יש אותו להרבה חברות שלי, ואהבתי..."

"אפור?? זאת לא בחירה קצת מוזרה? אני בכלל לא בטוח שיש כזה..."

"ודאי שיש! זה נפוץ בטירוף!"

" אוקיי, מוזר... אני לא ראיתי... בכל מקרה, אם זה מה שאת רוצה זה מה שנקנה..."

"בקיצור, כבר ביררתי מחירים, ב'בייבי זולי' יש עכשיו מבצע באלפיים מאה אמבטיה+טיולון!"

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה