יש מבצע על סימילאק באנשהו?

• הוסף לסימניות
הדבר היקר הזה לפעמים מופיע במבצע פה ושם.
אם מישהו יודע על משהו אשמח לקבל מידע בנושא, תודה!

• הוסף לסימניות
ב'יש' - 69 ש"ח (אבל בהתניה של קניה ב-150 ש"ח)
לדעתי זה לא נקרא מבצע.

אני מחכה למבצעים של 'ברכל' - שם אף פעם זה לא מותנה, וכשיש מבצע אני ממלאה את הארון...

• הוסף לסימניות
בזול בשפע
בקניה מעל 100 ש"ח סימילאק ב-69.90 ש"ח

• הוסף לסימניות
באושר עד היה שבוע שעבר ב- 45 ש"ח
ומטרנה גדולה 35 ש"ח

• הוסף לסימניות
בניו פארם וגם בסופר-פארם, בקניית 5 מוצרים סימילאק 900 גר' ב-69 ש"ח - עד היום!!!
(זה לדעתי מבצע יותר שווה מאשר התניית סכום קנייה, כי תמיד צריך למשל שמפו ותחליב גוף ומרכך שיער וכו' (וזה לא מתקלקל :)))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;713381:
בזול בשפע
בקניה מעל 100 ש"ח סימילאק ב-69.90 ש"ח

זול בשפע ? ? ? ? ? (אוי ואבוי!)

ובניו פארם וכו' זה בד"כ לא מהדרין. לתשומת לבכם.

• הוסף לסימניות
דווקא ראיתי שהיה כתוב בפרסומת שזה מהדרין
רק קחו בחשבון שבד"כ במקומות כאלה תחליבי הרחצה ושאר ירקות עולים הרבה יותר אז אתם משלמים את זה מהדלת האחורית...

• הוסף לסימניות
סימילאק ניתן לקנות בקופת חולים מאוחדת בהנחה. אם אני לא טועה 28.5
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;713791:
סימילאק ניתן לקנות בקופת חולים מאוחדת בהנחה. אם אני לא טועה 28.5
בהצלחה!
מה ז"א עם מרשם? את בטוחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;713768:
רק קחו בחשבון שבד"כ במקומות כאלה תחליבי הרחצה ושאר ירקות עולים הרבה יותר אז אתם משלמים את זה מהדלת האחורית...
דווקא להיפך - בדרך כלל יש מבצעים מאוד שווים על המוצרים האלו...

• הוסף לסימניות
טוב, ביררתי בבית מרקחת של הקופה -
יש להם רק איזומיל בכשרות מהודרת,
החלבי זה חלב נוכרי...
לא בסדר! למה לנו לא מגיע?

• הוסף לסימניות
האיזומיל במאוחדת בהנחה? מה צריך בשביל לקבל אותה, ואיפה קונים? דוקא בבית מרקחת של הקופה?
הרבה שאלות...תודה

• הוסף לסימניות
את צריכה רק כרטיס קופ"ח,
אבל רק הצמחית כשרה. החלבית לא, על זה קבלתי בהודעתי הקודמת.
אה, עכשיו אני רואה ששאלת על האיזומיל... אם את חברת מאוחדת - יש לך הנחה משמעותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;713794:
מה ז"א עם מרשם? את בטוחה?
בלי מרשם. זהו שרות שקופ"ח מאוחדת נותנת לאלו שנצרכים לסימילאק כפי שהבנתי זה נקרא משהו יותר רפואי מהרגיל.
ו-כן זה בטוח!

• הוסף לסימניות
אה, סליחת לא הבחנתי שכבר בררת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה