התייעצות יש מה לעשות ? דוח חניה - ערית בני ברק

• הוסף לסימניות
אני די חדשה בתחום הנהיגה, היום הייתי בבני ברק לצורך סידור עניינים חשובים לפני הסגר, חניתי בכחול - לבן, התקשרתי לפנגו, יצרתי חשבון והייתי בטוחה שאני מכוסה כדבעי.
כשחזרתי הביתה, מרחק של יותר משעת נסיעה הפעלתי וישרים לניקיון ופתאום אני רואה דף של עיריית בני ברק מתעופף מעדנות מהוישר.
למפרע נזכרתי שהיה כתוב שיש הגבלת זמן חניה, אבל חשבתי שעם פנגו ההגבלה מבוטלת!!!
א. איך אדע מה היה בדף?
ב. אם זה באמת דוח, איך אפשר להתקשר לברר / להבהיר?
ג. אם זה אכן דוח, או שצריך להתכופף ולשלם כמו ילדים טובים?

אשמח מאוד לתשובות ועצות!!!

• הוסף לסימניות
אני די חדשה בתחום הנהיגה, היום הייתי בבני ברק לצורך סידור עניינים חשובים לפני הסגר, חניתי בכחול - לבן, התקשרתי לפנגו, יצרתי חשבון והייתי בטוחה שאני מכוסה כדבעי.
כשחזרתי הביתה, מרחק של יותר משעת נסיעה הפעלתי וישרים לניקיון ופתאום אני רואה דף של עיריית בני ברק מתעופף מעדנות מהוישר.
למפרע נזכרתי שהיה כתוב שיש הגבלת זמן חניה, אבל חשבתי שעם פנגו ההגבלה מבוטלת!!!
א. איך אדע מה היה בדף?
ב. אם זה באמת דוח, איך אפשר להתקשר לברר / להבהיר?
ג. אם זה אכן דוח, או שצריך להתכופף ולשלם כמו ילדים טובים?
יש מישהו מההמונים???

• הוסף לסימניות
פנגו זה חניה לשלוש שעות ואח"כ צריך להאריך.
נראה לי שבאתר של העיריה אפשר לברר אם זה דו"ח פשוט רושמים מספר רכב ואם יש דו"ח אז כתוב שצריךלשלם
(מסתמא זה דו"ח עריית בני ברק לא מחלקת פליירים)
מנסיון אין מה להתקשר להבהיר, זה שירות גביה.
והיחס שואף למינוס

• הוסף לסימניות
נ.ב. כדאי לשמור את אסמכתת תשלום אם זה דרך האתר אפשר להוריד
ואם את משלמת אצל נציג בטלפון לבקש מספר אסמכתא של התשלום

• הוסף לסימניות
שיהיה לכפרת עוונות,
מעצבן לחשוב שהייתי בטוחה שגילית אזרחות טובה ובסוף - אכלתי אותה

• הוסף לסימניות
אם בא לך בשביל 100 ש"ח לרוץ לתובע העירוני בברוך הירש הוא יבטל לך (אנשים באים לשם עם ערמות של דוחות)
הייתי משלמת ושוכחת.
ואגב זה חלק מהחסרונות של נהג חדש, לוקח זמן להתרגל גם לזה...

• הוסף לסימניות
תרשו לי לחלוק עליכם, לי היה דו"ח ראשון בחיי באדום לבן הגשתי עירעור באתר,
וכתבתי שזה פעם ראשונה, היה אי הבנה וכו' וויתרו לי
שמעתי מכמה אנשים שפעם ראשונה מבטלים דו"ח

• הוסף לסימניות
אם בא לך בשביל 100 ש"ח לרוץ לתובע העירוני בברוך הירש הוא יבטל לך (אנשים באים לשם עם ערמות של דוחות)
הייתי משלמת ושוכחת.
ואגב זה חלק מהחסרונות של נהג חדש, לוקח זמן להתרגל גם לזה...
אפשר לבטל דרך האתר דוח ראשון לכתוב בקשה דוח ראשון הם מבטלים בדרך כלל כמובן בלי אחריות.
קישור לדוחות תנועה עיריית בני ברק תשלום וערעור
צריך מספר דוח בשביל להגיש ערעור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה