דיון יש מה לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
IMG-20251209-WA0025.jpeg
קניתי מתנה לגננות ופתאום חשבתי אולי בכלל זה לא שימושי(הרי לא מכינים ספינגים בתנור)
מישהי יכולה להחכים אותי?
מצרפת תמונה(זה תבנית סיליקון...)
תודה!!

• הוסף לסימניות
אני מכינה בזה פצפוצים עם שוקולד וטחינה או חמאת בוטנים. יוצא בצורה של דונאטס, ממש חמוד. אפשר גם עם שברי וופלים, קוקוס או כל תוספת אחרת
אפשר לאפות בזה דונאטס אבל התורה לא באמת יוצאת טוב בחלק העליון וודאי

• הוסף לסימניות
אני מכינה בזה פצפוצים עם שוקולד וטחינה או חמאת בוטנים. יוצא בצורה של דונאטס, ממש חמוד. אפשר גם עם שברי וופלים, קוקוס או כל תוספת אחרת
אפשר לאפות בזה דונאטס אבל התורה לא באמת יוצאת טוב בחלק העליון וודאי
אז תכלס לא מתאים למתנה לחנוכה :(

• הוסף לסימניות
חמודה שאת!!
ככה משקיעה,
לא רק שאת מביאה מתנה שזה כבר לא מובן מאליו
אלא גם טורחת שיהיה שימושי
ירבו כמותך!!!

• הוסף לסימניות
אז תכלס לא מתאים למתנה לחנוכה :(
לדעתי זה כן מתאים.
העיקר הרעיון והצורה.
זו דעתי האישית כמובן

תכ'לס כל הדונאטס האפויים המולטיקייק למשל גם אין להם שום קשר לחנוכה. הרי הענין של הסופגניה זה הטיגון בשמן- כזכר לנס פך השמן, לא? ובכל זאת כוללללללללללם מכינים דונאטס במולטיקייק- בגלל הצורה.
אז לדעתי זה בהחלט מתאים

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתבניות האלו כל שנה לדונאטס
יוצא מהמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה