התייעצות יש מה לעשות עם כמה עשרות אלפים בטווח של שבועות?

• הוסף לסימניות
יש לי עסק שמגלגל בחודשי כמה עשרות אלפים.
הכסף מתקבל בתאריך מסוים, ואני אמורה להעביר את חלקו הלאה לספקים חודש/חודשיים לאחר מכן.
יוצא שיש לי כמה עשרות אלפים ששוכבים בבנק, אבל אסור לי בשום אופן לסכן אותם וצריכה אותם זמינים בטווח של שבועות.
יש איך למנף את הכסף הזה?

• הוסף לסימניות
האם יש לאזרח ארה"ב בעיה עם ניהול קרן כספית?
כמו כן - באיזו רמה הכסף נזיל? (טווח של ימים? שעות?)

• הוסף לסימניות
האם יש לאזרח ארה"ב בעיה עם ניהול קרן כספית?
כמו כן - באיזו רמה הכסף נזיל? (טווח של ימים? שעות?)
כן
לאזרחי ארה''ב אין אפשרות לסחור בקרן כספית
הכסף נזיל בטווח של עד יומים [מהמכירה ועד חזרה לעו''ש ]

אם אתה אזרח ארה''ב אז תנסה לדבר עם הבנק אם יכולים להגדיל לך את התמורה בפר'י [פקדון ריבית יומית ]
כי בעקרון נותנים ממש קצת ..

• הוסף לסימניות
פרטים, אפשר?
יש לי ג"כ תוכנית חסכון של כמה אלפים וכל חודש בע"ה אני מפקידה אלף.
כרגע זה בפק"מ בבנק.
אשמח לדעת מה זה קרן כספית ואיפה מוצאים אותה.

• הוסף לסימניות
פרטים, אפשר?
יש לי ג"כ תוכנית חסכון של כמה אלפים וכל חודש בע"ה אני מפקידה אלף.
כרגע זה בפק"מ בבנק.
אשמח לדעת מה זה קרן כספית ואיפה מוצאים אותה.
קרן כספית זה משהו שפחות או יותר מאזן את האינפלציה.
כלומר, לא נעשים יותר עשירים מזה, אבל שומרים על ערך הכסף שלא יישחק.
חשוב לקנות דרך הבנק, ולא דרך בית השקעות. בבית השקעות יש עמלות, אבל בבנק אין.

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה בפועל?
באתר הבנק?

• הוסף לסימניות
אז יש תועלת בהפקדה של כמה שבועות בכל פעם?
כי על כל יום שיש לך כסך בקרן כספית אתה מקבל ריבית שהיא אמנם נמוכה,
כמו שלמשל בשנת 24 התשואה בקרן כספית עמדה על 4.2 בעוד שהאינפלציה הייתה 3.2 כך שהרווח לא משמועתי
אבל כסף שיושב בעוש נשחק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה