יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
יש מה לעשות אם מסך המחשב אינו מתאים למשטח העט? אולי משהו בהגדרות של הוואקום? או שאין ברירה וצריך להחליף אחד מהשניים?:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
רק לי זה נשמע מוזר?
מי החליט שזאת הבעיה?

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר מאוד, נסי לתאר בדיוק מה עשית ומה את רואה.

• הוסף לסימניות
יש לי מסך מחשב חדש והוא לא מתאים בפרופורציות למשטח של העט. כלומר המסך הוא מלבני צר, והמשטח יותר ריבועי. כעת יותר מובן?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת שהעט הגרפי שלי עשה בעיות כאלה, אבל אם אכן זו הבעיה בטוח יש דרך לשנות את זה בהגדרות, לצערי אני לא יודעת איך, אבל אני בטוחה ב100% שיש דרך, כמעט כל מסכי המחשב היום הם מאורכים, לא יכול להיות שזה מהווה בעיה.

תנסי לצייר ריבוע עם shift ותראי אם הוא יוצא ריבוע מושלם על המחשב שלך או שהוא נמתח, אם הוא יוצא מתוח אז באמת זו הבעיה וצריך למצוא איך לשנות בהגדרות.

דבר נוסף- תפתחי תמונה רגילה על מסך המחשב שלך ותראי אם היא מתוחה, אם היא מתוחה סימן שהמסך אוטומטית מתאים כל דבר שהוא מציג לפרופורציות שלו והוא מותח כל דבר (המסך של אמא שלי עושה את זה וזה משגע אותי....) אם זה אכן כך את צריכה לשנות הגדרות בתצוגה של המסך וזה לא קשור לעט הגרפי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה דניאלה על התשובה,
המסך בסדר, אם אני מציירת ריבוע עם shift הוא יוצא מושלם על המסך, גם התמונות אינן מתעוותות.
אבל בציור אני כן מרגישה שזה מתעוות והכל נראה רחב יותר, אם למשל ציירתי עיגול תופיע לי אליפסה... אני יודעת שהיום מוכרים משטחים לציור יותר מאורכים שמתאימים למסכים החדשים, השאלה אם אפשר להסתדר גם ככה.

• הוסף לסימניות
היתה לי בעיה דומה -כשלמדתי בפרוג.
כל שיעור הייתי צריכה להתקין שוב את הדריבר-זה פתר חלקית את הבעיה,עד שהמורה כיבה לנו את המסכים(בראשי-כדאי שנהיה יותר קשובות.....)ואז המחשב שוב לא קלט אותו נכון.
הסבירו לי בזמנו שזה קורה כשיש על המחשב כמה סוגי דרייברים לכמה סוגי לוחות,שם לא יכולתי למחוק אותם.
אצלך -אם ישנם כמה דרייברים שאת יודעת עליהם(בעצם-כנראה שאין לך) אז תמחקי את המיותרים.
את יכולה לבדוק אם זאת הבעיה-אם העיוות התחיל מאז שקנית את המסך ,הבעיה כנראה במסך,ולא כמו שהסברתי.
וכן היה לי איזשהו חוסר תיאום בין המחשב ללוח-כשקניתי מחשב חדש ,התקשרתי לוואקום והם שלחו לי דרייברים אחרים והכל הסתדר!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה