יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אני עובד כבר שנתיים על מחשב נייד, ולאחרונה הוא התחיל לעבוד בצורה איטית - בעיקר בעת עבודה עם תוכנות גרפיקה.
מפרט המחשב: lenovo pentium dual-core t4200 2GHz, 3gb ram.

שאלתי:
1. האם ניתן באמצעות תוכנות וכו' לגרום לו לעבוד מהר יותר?
2. אם אחליף את הווינדוס - מויסטה הנוכחי לווינדוס 7 - תהיה לזה השפעה על המהירות?

תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסים;871870:
אני עובד כבר שנתיים על מחשב נייד, ולאחרונה הוא התחיל לעבוד בצורה איטית - בעיקר בעת עבודה עם תוכנות גרפיקה.
מפרט המחשב: lenovo pentium dual-core t4200 2GHz, 3gb ram.

שאלתי:
1. האם ניתן באמצעות תוכנות וכו' לגרום לו לעבוד מהר יותר?
2. אם אחליף את הווינדוס - מויסטה הנוכחי לווינדוס 7 - תהיה לזה השפעה על המהירות?

תודה מראש לעונים!

אני לא מאבין את השאלה
יש לך מדריך בפרוג

http://www.prog.co.il/showthread.php?p=834021#post834021

• הוסף לסימניות
אני ממליץ גם על התוכנה הזו:
https://dl.dropbox.com/u/86124881/תוכנות/guportable.exe
תוכנה ניידת ללא התקנה. ובעברית מלאה.
[בכדי להפוך לעברית יש להיכנס בצד ימין ללחצן תפריט (menu) ושם להגדרות (settings), ושם יש לבחור בשפת העברית בראשון הכי למעלה לבחור בhebrew. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה