דרוש מידע יש מונה צפיות לפרסום בפרוג?

• הוסף לסימניות
האם אני יכול לקבל אינדיקציה על תועלת הפירסום בפרוג? יש מונה צפיות במודעת פירסום?
אני לא רואה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צפיות זה נתון לא מדויק, כי יכול להיות 200K צפיות, אבל מתוכם רק 10K משתמשים באמת קלטו את המודעה.
יותר נכון לספור הקלקות, מתוך זה המרות.

• הוסף לסימניות
האם אני יכול לקבל אינדיקציה על תועלת הפירסום בפרוג? יש מונה צפיות במודעת פירסום?
אני לא רואה
אתה שואל על פרסום באנרים באתר או פרסום בלוח המודעות?

• הוסף לסימניות
בלוח מודעות: נדל"ן
תודה רבה
יש ספירה, אבל היא לא מדויקת, כי היא סופרת רק מי שנכנס לעמוד עצמו, ולא מי שצופה בפופאפ (כך רובם צופים בלוח). לכן הנתון הזה הוסר זמנית, תוכל בכל זאת למצוא אותו בתחתית העמוד של המודעה

1722347880597.png

• הוסף לסימניות
יש ספירה, אבל היא לא מדויקת, כי היא סופרת רק מי שנכנס לעמוד עצמו, ולא מי שצופה בפופאפ (כך רובם צופים בלוח). לכן הנתון הזה הוסר זמנית, תוכל בכל זאת למצוא אותו בתחתית העמוד של המודעה

צפה בקובץ המצורף 1723823
איך אני מגיע למה שצירפת כתמונה?
לא מוצא את האופציה הזו
אשמח בבקשה אם אתה יכול להסבר יותר מדוייק.
תודה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה