יש מושג של חיפוש תמונה ברשת ע"י תמונה ?

• הוסף לסימניות
ב"ה

יש לי תמונה של בית כנסת בוויליאמסבורג בארה"ב ומאד נחוץ לי התמונה הזאת בגדול יותר או תמונות אחרות טובות של בית כנסת זו
האם יש אפשרות לחפש תמונות ע"י תמונה קטנה יותר
וא"כ האם יהיה מישהו שיכול לעזור לי בנידון

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזו בגוגל (לא אצלי).

• הוסף לסימניות
מנסים לחפש בגוגל תמונות, עפ"י שם התמונה או לפי קרדיט שרשום עליה

• הוסף לסימניות
גוררים את התמונה לשורת החיפוש של גוגל תמונות ומופיעות כל התוצאות הקרובות לה ביותר.

• הוסף לסימניות
ב"ה

תודה רבה רבה
הבעיה שאני חסומה לעניין זה בגוגל
יש מישהו שיכול לעזור לי

• הוסף לסימניות
לא יעזור לחתימה, אבל אופציה אפילו פשוטה יותר על תמונה שכבר קיימת באינטרנט
פשוט לוחצים לחצן ימני (בכרום) על'חפש תמונה זו ב-google'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1294299:
לא יעזור לחתימה, אבל אופציה אפילו פשוטה יותר על תמונה שכבר קיימת באינטרנט
פשוט לוחצים לחצן ימני (בכרום) על'חפש תמונה זו ב-google'

ב"ה
ניסיתי ואתרוג חוסם לי אפשרות זו

• הוסף לסימניות
שלחי פה ננסה לעזור...

• הוסף לסימניות
ב"ה

מקווה שמספיק התמונה הזאת

ראדני 159

קבצים מצורפים

• ראדני 159.PNG
    KB 822.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
היום זה שונה, ויש שם כמה בתי כנסת. (נייטרא ועוד)

• הוסף לסימניות
ב"ה

היום זה באמת שונה
אנחנו צריכים תמונות כשזה עוד היה ככה
ואף לגלות מה היה כתוב על האבנים
האמת היא שגם תמונות מנייטרא מלפני כמה שנים לפני ששיפצו ושינו את זה גם יעזור במידה מסויימת

תודה רבה
על כל עזרה ועזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה