מידע שימושי יש מחירון למחשבים?

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב ACER ENDURO URBAN N3 i5

בחנות אמרו לי שמחיר המחירון (?) שלו הוא 3800 ש"ח.
זו חנות שקנינו בה כבר כמה מחשבים, והיתה לנו תחושה שהם אמינים

בזאפ אני רואה פחות מ3600

האם קיים דבר כזה "מחיר מחירון" למחשבים?
עם מה הייתם חוזרים לחנות?

• הוסף לסימניות
הת
קניתי מחשב ACER ENDURO URBAN N3 i5

בחנות אמרו לי שמחיר המחירון (?) שלו הוא 3800 ש"ח.
זו חנות שקנינו בה כבר כמה מחשבים, והיתה לנו תחושה שהם אמינים

בזאפ אני רואה פחות מ3600

האם קיים דבר כזה "מחיר מחירון" למחשבים?
עם מה הייתם חוזרים לחנות?
התקינו לכם תוכנות? או שקיבלתם גולמי

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר 'מחירון'. לכל אחד יש את המחיר שלו.
תפתחו את 'זאפ' ותראו שיש לכל מוצר טווח מחירים רחב מאוד.

• הוסף לסימניות
זה מה שמופיע בזאפ,
מרגישה שעבדו עלי ...
מה היתם עושים?
חוזרים לחנות?
1636979970344.png

• הוסף לסימניות
זה מה שמופיע בזאפ,
מרגישה שעבדו עלי ...
מה היתם עושים?
חוזרים לחנות?
צפה בקובץ המצורף 1006284
דבר ראשון לא בטוח שזה אותו מחשב, חייבים לבדוק במפרט, מאוד מצוי בניידים שבאותו דגם יש מפרט שונה.

דבר שני שחנויות אומרים מחירון הם לא תמיד מתכוונים לחנויות בזאפ שהם מחסנים ולא חנויות (הייתי מצפה מהם לדייק גם בזה - אבל עדיין זה לא הופך אותם לרמאים)

ודבר שלישי הרבה פעמים חנויות בזאפ מפרסמים דגמים שאין להם במלאי רק כדי שתעשה הזמנה ויציעו לך דגם חילופי. כך שעד שלא התקשרת ואמרו לך שיש במלאי הכל דברים באויר.

ודבר רביעי אכן תמיד כדאי לבדוק בזאפ (ולהתקשר כנ''ל)

• הוסף לסימניות
כדאי להשוות למחיר של קיאספי ואייבורי , וגם יש חנות בירושלים https://www.bandm.co.il/ לא מכירה את המקום אבל הם מפרסמים מחשבים חזקים עם מפרטים מטורפים במחירים נמוכים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לא בטוח שזה אותו מחשב, חייבים לבדוק במפרט, מאוד מצוי בניידים שבאותו דגם יש מפרט שונה.

דבר שני שחנויות אומרים מחירון הם לא תמיד מתכוונים לחנויות בזאפ שהם מחסנים ולא חנויות (הייתי מצפה מהם לדייק גם בזה - אבל עדיין זה לא הופך אותם לרמאים)

ודבר שלישי הרבה פעמים חנויות בזאפ מפרסמים דגמים שאין להם במלאי רק כדי שתעשה הזמנה ויציעו לך דגם חילופי. כך שעד שלא התקשרת ואמרו לך שיש במלאי הכל דברים באויר.

ודבר רביעי אכן תמיד כדאי לבדוק בזאפ (ולהתקשר כנ''ל)
תודה על התשובה המפורטת וה... נכונה.
יישר כח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה