כללי יש מחירון לעבודות גרפיות?

• הוסף לסימניות
חברה, יש מצב לעלות לפה בערך מחירון גרפיקה? ז"א כמה בערך לוקחים על כל דבר?
יש דברים פחות או יותר קבועים כמו כרטיס ביקור 100$ וכד' אבל כמה למשל לוקחים על עיצוב לוח שנה? שבכל חודש יש תמונה ועיצוב שונה?
כל פעם בדברים האלו אני מסתבכת מחדש מצד אחד אני מפחדת שזה אולי מחיר מידי גבוה ולא ירצו מצד שני אני מפחדת שאולי זה מידי זול ולא שווה ת'עבודה. :confused:
אז אני אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בזה ואני מאמינה שיש פה עוד כאלה שמסתבכים בזה....
תודה מראש לכולם!:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;66024:
אני מפחדת שזה אולי מחיר מידי גבוה ולא ירצו
אם תמשיך להסתובב עם מחשבות כאלו, לא תגיע רחוק!
תאמין בעבודה שלך, תאמין עוד יותר, ועוד יותר, (ע"ע פונטביט) ותקח מה שמגיע לך!

• הוסף לסימניות
תודה לך...

• הוסף לסימניות
ונתנו, אני מגלה אצלך עקביות בעידוד ופירגון - יפה מאד! ישר כוחך!
עכשיו - יאלה חברה , לזרוק מחירים!!!
נראה לי שכשזה מגיע למחירים, כלם מפחדים להודות ולגלות .
אבל תכלס' יש כזה מושג מחיר מחירון- ואת זה אנו מבקשים מכל מי שיודע שיועיל בטובו לגלות.
וכל גרפיקאי לעצמו יחליט:
- אם הוא עדיין מתחיל, כמה עליו להוריד
-או שמא הוא כ"כ גדול ומבוקש שהוא יכול להרשות לעצמו לבקש מחירים יותר גבוהים.
אבל מחיר מחירון יש! ואותו אנחנו רוצים להכיר...

studiod.v.d. תודה על פתיחת האשכול- אני מקווה שנקבל כאן תשובות שנוכל לעשות איתן copy-paste ומיד להכניס למחירון האישי שלנו
וונתנו- תמשיך לעודד זה בפרוש מוסיף בטחון לנו- הקטנים...

• הוסף לסימניות
יש מחירון של אגודת הגרפיקאים, הוא עולה כסף, למשהו יש אותו? שיעדכן...
מה שאני יודעת:
לוגו- 100-1000$
עיצוב דף A4 צד אחד 100$
ו... זהו לעתה, מחכה לשמוע עוד.

• הוסף לסימניות
אין מחיר מחירון. ואסביר לך למה.
בא נקח לדוגמא כרטיס ביקור.
כל הניקים זה רק כמשל, ולא לקחת אישי.

אין מחירים קבועים, ואין מחירון בגרפיקה. תשכחו מזה בינתיים.
אולי עם הזמן, כשבפורום עיצוב גרפי יהי' 4000 חברים (זה לא בעוד הרבה זמן), אנחנו נחליט בשביל העולם מהם מחירי הגרפיקה. בינתיים האופי קובע.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, איך אתה זוכר את כל החברים פה? וכל אחד את האופי שלו......... וכל מילה צודקת, ובכל אופן יש ויש מחיר מחירון, יש מחירון של אגודת הגרפיקאים, המחירון מתעדכן אחת לשנה, וניתן לרכוש אותו בעלות של 100$. עובדה קיימת, אולי בעוד זמן, שכשיהיו 4000 גרפקיאים (-נראהלי שאז לא יהיה עבודה...) ותכין כאן בשביל כולם, או בשביל כל אחד לפי האופי... מחירון, הדברים יהיו אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;66122:
לוגו- 100-1000$
אם זה נקרא מחירון, אז גם לנו יש מחירון...

• הוסף לסימניות
עדן: 100 ש"ח (לקחתי הרבה מדי? מעט מדי?)
נקי כפיים: לא מתעסק בזה (שיחפש פרייאר אחר...)
הסתר פנים: 30$ (ב--- לא משלמים יותר )
וכן הלאה...
ותמיד יש ת'מעצבים/ות שגרים/ות במקומות של דלפונים שלא מוכנים לשלם וכל מחיר שתגיד להם זה הרבה מידי אז אתה מוריד וזה לא ממש שווה לך ת'עבודה אבל מה לא עושים בשביל פרנוסה....

• הוסף לסימניות
ונתנו אחרי שגמרתי לצחוק ...............................
היום אני לוקחת הרבה יותר בזכותך..............................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;66153:
ונתנו אחרי שגמרתי לצחוק ...............................
היום אני לוקחת הרבה יותר בזכותך..............................
ואשמח יותר כשתקח כפול ממה שאתה לוקח היום.
אבל זה גם יבוא עם הזמן אי"ה.
האמת? הגזמתי, אני מוחק את התגובה ההוא.

• הוסף לסימניות
ונתנו מה איתך?

תחזיר כל הטקסט שמה, ומיד!
(לבד אם זה פגע ח"ו מישהו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;66131:
יפה מאוד, איך אתה זוכר את כל החברים פה? וכל אחד את האופי שלו......... וכל מילה צודקת,
ותכין כאן בשביל כולם, או בשביל כל אחד לפי האופי... מחירון, הדברים יהיו אחרת.
הייתי מכין, אבל קיבלתי תגובות נזעמות, וכדלהלן.

נכתב ע"י studio dv.d;66150:
ותמיד יש ת'מעצבים/ות שגרים/ות במקומות של דלפונים שלא מוכנים לשלם וכל מחיר שתגיד להם זה הרבה מידי אז אתה מוריד וזה לא ממש שווה לך ת'עבודה אבל מה לא עושים בשביל פרנוסה....
זו הטעות כאן! הנגר גם לוקח פחות כסף כי אנשים לא משלמים? המכולת לוקח פחות כסף על הלחם? זה המחיר שלך! אתה מתחשב עצמך ובמחירים שלך.

בינתיים מחקתי את התגובה, אבל שמעתי מחברים שכדאי להחזיר. להחזיר או לא?
אבקש מאביגדור, הוא בטוח כבר שמר את זה לעצמו. בינתיים הוא לא זמין (:))

אגב, מי שאמר שזה פוגע על מי שכתבתי שהוא לוקח מחיר זול. אז קודם כל, מי נפגע בדיוק? הוא לוקח זול בגלל שהוא לא חושב שהעבודה שלו שווה יותר? אז למה שייפגע? ואם הוא לוקח מחיר זול אבל הוא יודע שהוא לא עושה את הדבר הנכון, למה שייפגע, הוא הרי יודע שאני צודק. ואם הוא בכל זאת נפגע, שייפגע, ויתחיל לקחת מחירים טובים, כמה שהעבודה שלו שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תוסס;66176:
ונתנו, מה איתי??.......:)
עוד כמה תגובות, ואתה גם ברשימה.
אגב, מקודם כתבתי רשימה קצרה, אם אתם רוצים, אפשר לכתוב על כולם. כ-ו-ל-ם.

• הוסף לסימניות
לדעתי תחזיר אלא אם כן מישהו נפגע, אז תתקן לפי העניין. כתבת ממש מוצלח. סוף סוף קצת הומור (לתועלת), אז כבר מוחקים? ממש חבל.

אולי כל אחד (שלא כתבת עליו) יוסיף איזה מחיר הוא לוקח על כרטיס ביקור, זה רעיון מצויין!

אח"כ תפתח דיון על לוגו, או כריכת צבע לספר וכדו' או מודעה לעיתון וכו' וכל אחד יכתוב את המחירים שלו, וכך כולנו נחכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;66182:
אולי כל אחד (שלא כתבת עליו) יוסיף איזה מחיר הוא לוקח על כרטיס ביקור, זה רעיון מצויין!
ישקרו (מלשון שקר :)). אנשים אוהבים לתת לאחרים הרגשה טובה. בפרט גרפיקאים.
אני בסך הכל כותב לפי התגובות שלהם, ולפי איך שאני מכיר את האופי. וודאי שאני טועה. והרבה.

• הוסף לסימניות
ונתנו הצחקת אותי. חבל שמחקת!

אני גם בעד לרשום מחירים.
לפעמים מקבלים עבודה שלא בדיוק יודעים איך לתמחר, וזה יכול לעזור.
וגם לקבל מושג כללי על מה שקורה בשוק.

גם לא אכפת לי לכתוב קצת מחירים:
על כרטיס ביקור אני לוקחת 100$
פלייר צד אחד 110$
פלייר דו"צ 160$
עיצוב לוגו, תלוי בלוגו ולאיזה מטרה הוא - החל מ- 100$
עיצוב שלט גדול (החל ממטר ומעלה) 140$ פלוס מחיר התמונה (אם יש צורך לרכוש).

כל המחירים לפי שער של 1$ = 4 ש"ח
ואני פשוט נותנת מחירים בשקלים בגלל השער הצונח...

אשמח מאוד לשמוע מחירים של חברים אחרים בפורום!

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות מה תרגום המושג פלייר?

• הוסף לסימניות
מנשר אם אני לא טועה
יותר מדוייק A5

• תודה
Reactions: A.Y

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה