עובדה שזה קרה, ואני מאוד מצטער על כך.נכתב ע"י koShir;66452:בזמן הקצר שאני פה- ונתנו אף פעם לא יעליב!!
נכתב ע"י ונתנו10;66126:אין מחיר מחירון. ואסביר לך למה.
בא נקח לדוגמא כרטיס ביקור.
כל הניקים זה רק כמשל, ולא לקחת אישי.
אין מחירים קבועים, ואין מחירון בגרפיקה. תשכחו מזה בינתיים.
אולי עם הזמן, כשבפורום עיצוב גרפי יהי' 4000 חברים (זה לא בעוד הרבה זמן), אנחנו נחליט בשביל העולם מהם מחירי הגרפיקה. בינתיים האופי קובע.
איפה מוצאים לקוחות שמוכנים לשלם על כרטיס ביקור 100$?נכתב ע"י קשקוש10;66386:כרטיס ביקור 100$ - נראה לי אופוריה.
אנשים יברחו. איפה משלמים כך?(בארץ)
נכתב ע"י ונתנו10;66126:אין מחיר מחירון. ואסביר לך למה.
בא נקח לדוגמא כרטיס ביקור.
כל הניקים זה רק כמשל, ולא לקחת אישי.
אין מחירים קבועים, ואין מחירון בגרפיקה. תשכחו מזה בינתיים.
אולי עם הזמן, כשבפורום עיצוב גרפי יהי' 4000 חברים (זה לא בעוד הרבה זמן), אנחנו נחליט בשביל העולם מהם מחירי הגרפיקה. בינתיים האופי קובע.
ואני מצטרפת.נכתב ע"י gadk770;66356:עיתון שבועי 32 עמ' צבע מלא.
רוב הפרסומות מעוצבות על ידי.
חלק קטן מגיעות מוכנות.
ובין שליש לחצי, רצות יותר משבוע אחד ללא שינוי גדול.
כמה כסף צריך לדרוש עבור עבודה כזו..
נכתב ע"י מיכל123;264551:אני חושבת שהמחירים כאן נסקו לשמים,
חלק גדול מחברי הפורום שהרימו את האף עלולים להשאר מחוסרי עבודה.
(או שיאמרו ללקוח: "תראה, עיצוב לוגו הוא 150 $ - כך כתוב בפרוג, ואם אתה סוגר איתי תוך 12 שעות אז אני יעשה לך את העבודה במחיר מינימום (שאת זה הייתי לוקחת עד שפתחו את את האשכול הזה,) 300 ש"ח. -)
במחירים האלו ישאר הרבה מאד עבודה למתחילים. וסליחה אם פגעתי ברמה הגבוהה של חברי הפורום אבל בתוך עמי אנוכי יושבת.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים